BTC USD 40,496.6 Gold USD 1,799.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blogspot Vs Wordpress Vs Youtube Vs Others

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,597
Reaction score
277
Points
46
projek-blogspot-wordpress-youtube-carigold-img1.png


Alrite! Latest result projek blogspot vs wordpress vs youtube.

Start enjin dengan blogspot. Alhamdulillah tak semua menjadi. Ada juga yg FAIL ya bos2ku.

Sharing input juga perlukan feedback anda. Saya buat apa yg sy berjaya buat.

Cuma saya tak tahu apa yg anda perlukan utk kejayaan yg anda ingin cari.

Boleh bump thread ini kita cuba & sama2 solve issue yg ada ya... :)
 
Sponsored Post

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,597
Reaction score
277
Points
46
blogspot-wordpress-youtube-carigold-img2.png


Baiklah! semalam results projek blogspot yang dah berjalan almost 1 bulan

Ini pula results projek wordpress yang baru berjalan 1wk. Kire belum putus susu lagi.

Indikator wp saya letak carian lebih tggi berbanding blogspot.

Kenapa? Walaupon kerja ini fisabilillah tp ada target juga.

Yg menentukan pencapaian saya bukan pakai manual tp sistem yg saya langgan beratus dolar sebulan.

So accuracy pencapaian ini mmg validate punya.

Walaupon nampak thread biasa biasa ini ala2 sembang kari, tapi kita ada target punya.

Siapa rasa mau follow dipersilakan. Nak bantai kaw2 kita pon sedia berentap..Berentap dengan fact ya bos...Sama2 boleh puluh results buat duit online dengan method PERCUMA sahaja.

adios amigos ya gaiiiss!
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,597
Reaction score
277
Points
46
Fuhhh kat kampung saya mendung jek sepanjang hari...termenung juga kita hari ini...

Bila org rumah tanya abg termenung kenapa? sebab malam tadi ker?

Saya jawab - ehh bukan...saya termenung sebab bila nampak results mcm bawah ini :

blogspot-wordpress-youtube-carigold-img3.png


Sy kongsikan juga antara target keyword @ kata kunci projek blogspot vs wordpress itu.

Tak takut kena sailang? Sailang pon sailang laa...ini baru gentle punya sharing.

Bukan nak tunjuk hero tp saya nak tunjukan walaupon thread ini PERCUMA tp kita bg benda ikutkan nilai bayar punya :p

Bab sailang nie rezeki ini dtg dari yang maha kuasa. Kita nie kerdil punya org so berserah pada ketetapan rezeki yg kecil itu...ameen
 

zaki1984

Freshie
Joined
Jun 5, 2021
Messages
9
Reaction score
1
Points
8
Fuhhh kat kampung saya mendung jek sepanjang hari...termenung juga kita hari ini...

Bila org rumah tanya abg termenung kenapa? sebab malam tadi ker?

Saya jawab - ehh bukan...saya termenung sebab bila nampak results mcm bawah ini :

blogspot-wordpress-youtube-carigold-img3.png


Sy kongsikan juga antara target keyword @ kata kunci projek blogspot vs wordpress itu.

Tak takut kena sailang? Sailang pon sailang laa...ini baru gentle punya sharing.

Bukan nak tunjuk hero tp saya nak tunjukan walaupon thread ini PERCUMA tp kita bg benda ikutkan nilai bayar punya :p

Bab sailang nie rezeki ini dtg dari yang maha kuasa. Kita nie kerdil punya org so berserah pada ketetapan rezeki yg kecil itu...ameen
hebat ni...ni kalau serius ni..fokus betul betul...boleh angkat rumah cash$$ tak payah buat loan...hanya guna blogspot N wordpress. Kita boleh create beribu blog dan target seluruh benua eropah, amerika, asia....kalau lah korang nampak apa yang aku nampak...duit dalam duit internet ni seluas lautan...tinggal malas dan rajin je...
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,597
Reaction score
277
Points
46
hebat ni...ni kalau serius ni..fokus betul betul...boleh angkat rumah cash$$ tak payah buat loan...hanya guna blogspot N wordpress. Kita boleh create beribu blog dan target seluruh benua eropah, amerika, asia....kalau lah korang nampak apa yang aku nampak...duit dalam duit internet ni seluas lautan...tinggal malas dan rajin je...
Jangan mcm tue bos. Mak saya pesan ilmu kita yg hebat bukan kita pemilik-NYA.

Biarkan mengalir walaupon setitis sahaja.

Berpaksikan atas petua sunnah itu saya cuba tunjukkan jalan PERCUMA utk buat duit online ini.

Yang mampu MEMBAYAR teruskan.

Kita nak tlg yang MEMBAYAR sebab ikut cakap org lain.

Cuba pakai method percuma...themes percuma...limit size hosting...free email...dan free TRAFFIK - GOOGLE & DLL.

Sebab dah mahir n mampu generate income online itu belilah apa2 yg perlu sbb utk tingkatkan ilmu itu...:)
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
13,359
Reaction score
1,993
Points
201
Terbaik tt teruskan
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,597
Reaction score
277
Points
46
Terbaik tt teruskan

Terima kasih bos atas sapot.

Projek ujikaji masih berjalan.

Tgh menilai beberapa aspek sebelum sharing dibuat.

Sekadar buat apa yang minat dan mampu shj.
 

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,597
Reaction score
277
Points
46
kerja-part-time-dari-rumah-dengan-blogspot-wordpress-youtube-cg-img1.png


Alhamdulillah. Kerja suka-suka tanpa fikir ganjaran ini semakin menampakkan hasil.

Diharap dengan input2 real sebegini memberikan anda sket inspirasi untuk bermula buat duit online dari rumah dengan METHOD PERCUMA.

Jangan terikut2 dengan kehebatan org lain sebab anda lebih kenal dan tahu kemampuan diri anda.

Tak perlu malu atau segan jika sekadar bermula dengan benda PERCUMA.

Selamat mencuba!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register