BTC USD 48,025.4 Gold USD 1,754.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blogrush kini dah tak ade lagi!!

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Berita malang, terkini, blogrush sudah menamatkan perkhidmatan percuma mereka. Pada laman web depa, depa dah pesan untuk membuang code yg telah diletakkan pd blog kita.

Malang sekali, blogrush adalah antara gadget blog yg hebat dan popular.

sorry-closed.gif


Banyak pro dan kontra mengenai penutupan blogrush ini, ada yg sedih, ada yg setuju, tp apa pon yg pasti, blogrush sedikit sebanyak telah menaikkan visitor blog kita (sedikit la, tak berkesan sgt gne blogrush ni)

RIP Blogrush!!!!
 
Sponsored Post

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
sedih lak aku, gadget dia lawo pe.. kekeke
tp bab tarik user mmg hampeh, xde langsung visitor dari ahli blogrush... :p:p:p
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,843
Reaction score
934
Points
176
Ada reg dulu.. Tapi tak pernah nak approved
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,843
Reaction score
934
Points
176
Last2 cari je pengiklanan lain yang masuk $$.. :D tapi blogrush ni dia kalau letak dapat visitor kan.. :D
 

nqfaq

Active Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
1,251
Reaction score
37
Points
30
pada aku blogrush ni takde impact pun dlmm web traffic ke blog aku, sbb aku dah cuba letak tapi tak increase pun visitor, mybloglog , blogctalog lagi ngam
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,625
Reaction score
92
Points
120
biasala macam tahun 1997 dulu...kebanyakkan benda free ditamatkan.
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
pada aku blogrush ni takde impact pun dlmm web traffic ke blog aku, sbb aku dah cuba letak tapi tak increase pun visitor, mybloglog , blogctalog lagi ngam

ya tepat sekali..
cuma yg aku riso skang neh, takot2 depa buat jaat, contoh jual email or data2 id ahli depa kat mane2... Yela kalo2 depa nak untung cepat kan...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register