BTC USD 60,733.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog saya hilang.. Sape2 boleh bantu..

aras2x

Active Member
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,197
Reaction score
3
Points
25
The blog you were looking for was not found. If you are the owner of this blog, please sign in.

bile g kt blog saya ni jek dia kuar mcm quote kt atas ni..

ada sape2 boleh tolong x nape blog saya ni boleh hilang? huhu.. pagi td saya boleh jek bukak, bile petang td tgk da xde da..

ni URL blog saya..
http://aras2kalidotcom.blogspot.com/

agak2 boleh dapat balik x blog ni.. huhu.. penting ni..
 
Sponsored Post

aras2x

Active Member
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,197
Reaction score
3
Points
25
aduh.. ni ada ar ni anasir2 yg suke buat kaco kt blog aku ni.. seb bek kt fb ada sorg akak ni ajar utk tgk balik blog aku.. boleh ar copy balik content2 sume..
 

liverpool

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,711
Reaction score
272
Points
91
aduh.. ni ada ar ni anasir2 yg suke buat kaco kt blog aku ni.. seb bek kt fb ada sorg akak ni ajar utk tgk balik blog aku.. boleh ar copy balik content2 sume..

macam mana tu,,ajar sikit,,blog aku pon hilang
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register