BTC USD 17,247.1 Gold USD 1,800.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog PERCUMA Cincai Boleh Buat Duit Online atau SEO tak?

Siapa Yang Lebih Berpotensi Untuk Berjaya - Blog Percuma @ Blog Dot Com

  • Blog Percuma

    Votes: 4 26.7%
  • Blog Dot Com dan Seangkatannya

    Votes: 6 40.0%
  • FB, Insta dan Seangkatanya

    Votes: 9 60.0%

  • Total voters
    15
  • Poll closed .

zaki1984

Freshie
Messages
13
Joined
Jun 5, 2021
Messages
13
Reaction score
5
Points
8
aku pakai blogspot...income dari popcash...nak mohon google adsense...asik tak lepas...agaknya aku ni lanun manelah google nak layan... Mungkin sebab darah johor ni mengalir dalam badan, sifat LUASKAN KUASA MU JOHOR amat membara....dapat juga hasil 10 Dollar. MrDisc ko orang atau duduk Muar? dalam duduk muar jom lepak minum...kita bentang idea N topik sampai pagi yang boleh bina aset yang mampu sara anak bini guna blog je.
 

Attachments

  • 110.9 KB Views: 5
Sponsored Post

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
362
Points
46
aku pakai blogspot...income dari popcash...nak mohon google adsense...asik tak lepas...agaknya aku ni lanun manelah google nak layan... Mungkin sebab darah johor ni mengalir dalam badan, sifat LUASKAN KUASA MU JOHOR amat membara....dapat juga hasil 10 Dollar. MrDisc ko orang atau duduk Muar? dalam duduk muar jom lepak minum...kita bentang idea N topik sampai pagi yang boleh bina aset yang mampu sara anak bini guna blog je.
Tahniah bos. Lolipop pon kalo bg hasil cash juga ok laa tue bos.

Org muar jek bos. Duduk dlm semenanjung nie juga laa. Mee bandung dengan mee rebus dan satay pagi xboleh dipisahkan mcm irama dan lagu juga 🙏🏼😅

Bos bentang shj hasil hari ke hari mggu smpai bulan dari blog bos. Insya Allah ramai disini ada buka mata juga.

Nak kaya mgkin boleh juga tp perlu masa. Dpt buat tambah2 mcm BSH pon jadi juga bos…🙏🏼👍🏼
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register