Blog PERCUMA Cincai Boleh Buat Duit Online atau SEO tak?

CG Sponsors




Siapa Yang Lebih Berpotensi Untuk Berjaya - Blog Percuma @ Blog Dot Com

  • Blog Percuma

    Votes: 4 40.0%
  • Blog Dot Com dan Seangkatannya

    Votes: 5 50.0%
  • FB, Insta dan Seangkatanya

    Votes: 5 50.0%

  • Total voters
    10
  • This poll will close: .

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,599
Reaction score
278
Points
41
Terbaik laa bos...tak pernah rugi main FB ADS...bukan org sebarang nie... :D

Buat servis n manage client punya bisnes via fb ads...

Kerja santai2 jek dari rumah nie bos...stress2 audience tak cantik punya graph bleh pekena kopi pak belalang cicah biskut kering jekk...mantopp bos!

Sharing percuma jarang tapi bayar punya ilmu fb ads ramai? Kenapa ya bos....sebab affiliate kerja-kerajaan tak tak laku ker bos? Tiap2 tahun SPA offer tawaran tue....update ebook jek dah kaya bos.... :LOL:

p/s: Saya dulu penah menulis buku dah nak jual...dah separuh jalan berhenti...bukan sebab ilham tak sampai...tapi teringat mak pesan ( anak cikgu bos ) Ilmu nie pree jek...sbb apa pree ilham tue allah taala bagi kata mak saya...kalo ilham tak diberi takkan dapat ilmu tue...abis bila letak harga mak saya ckp lagi - dari satu huruf sampai penghujung noktah akan ada nilai dan nilai makin mahal....so ikut jek laa mak ckp tue... :ROFLMAO:
Tak payah nak upkan sangat...

Xpernah rugi tu sbb bukan pakai duit aku... Tiap bulan dia bayar upah...

Aku x rugi apa2...
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Bos, saya upkan bos takkan salah?aiyooo :unsure:

Dalam hal ini depa bayar bos utk bos bikin kerja.

Bos pula bikin kerja betul dan capai target mereka -->> Bos betul laa...

Yang jadi masalah pernah ada member mengadu dengan saya :

- Dier bayar orang buat kerja marketing ( generally marketing media sosial )

- Tukang buat kerja buat kerja siap bagi report semua.

- Kwn saya tak puashati sebab cakap tak capai sasaran sales ( kos lebih besar dari jualan )

- Saya ckp pegi tanya sama tukang buat kerja laa tanya saya buat apa...

- Kawan saya cakap takpelah "aku yang salah bukan tukang buat kerja salah..."


Saya tahu kawan saya kecewa tapi mengadu dengan saya dapat apa...

Dalam hal ini, bos rasa apa yang patut saya cakap sama kwn saya ini?


p/s: Sekiranya saya ada tersalah ckp...saya minta maaf sama bos...🙏🙏🙏


Tak payah nak upkan sangat...

Xpernah rugi tu sbb bukan pakai duit aku... Tiap bulan dia bayar upah...

Aku x rugi apa2...
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,599
Reaction score
278
Points
41
Bos, saya upkan bos takkan salah?aiyooo :unsure:

Dalam hal ini depa bayar bos utk bos bikin kerja.

Bos pula bikin kerja betul dan capai target mereka -->> Bos betul laa...

Yang jadi masalah pernah ada member mengadu dengan saya :

- Dier bayar orang buat kerja marketing ( generally marketing media sosial )

- Tukang buat kerja buat kerja siap bagi report semua.

- Kwn saya tak puashati sebab cakap tak capai sasaran sales ( kos lebih besar dari jualan )

- Saya ckp pegi tanya sama tukang buat kerja laa tanya saya buat apa...

- Kawan saya cakap takpelah "aku yang salah bukan tukang buat kerja salah..."


Saya tahu kawan saya kecewa tapi mengadu dengan saya dapat apa...

Dalam hal ini, bos rasa apa yang patut saya cakap sama kwn saya ini?
Banyak faktor bos kenapa sale xcapai target... Kena tgk data dari awal...

1. Kena tgk cost per lead
2. Tengok balik closing rate brp
3. Cost per customer brp
4. Profit margin...

Iklan pulak tengok buat kat level mana... ToFu MoFu Bofu semua buat ke tak..

Xleh nak cakap kita upah org power buat ads terus dpt capai sale yg kita nak...
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Statement bos saya setuju...(y)

Tapi bos ada sebut bab power, jika saya bagi jawapan bos ini dan dier jwb mcm bawah nie :

"Dah dier power aku upah laa...aku nak results...bayar beb bukan free..."

Bos rasa saya patut jawap mcm mana?

p/s: Yg mengadu kes saya ini direct marketing bos...yg pegi seminar ada juga mengadu...saya xbrapa nak layan sebab dier buat marketing at the end tak berjalan @ berhasil tapi dier ckp tukang buat seminar menipu... mana aci terus tembak senapang gajah kalo buat kerja pon cincai kan... :LOL:

Banyak faktor bos kenapa sale xcapai target... Kena tgk data dari awal...

1. Kena tgk cost per lead
2. Tengok balik closing rate brp
3. Cost per customer brp
4. Profit margin...

Iklan pulak tengok buat kat level mana... ToFu MoFu Bofu semua buat ke tak..

Xleh nak cakap kita upah org power buat ads terus dpt capai sale yg kita nak...
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
buat-blog-percuma-cincai-penasihat-saham.png


Alhamdulillah...1st blog JV dengan owner yg sudi nak bekerjasama dengan saya...

Ada sket kepercayaan pada saya yg buat cincai2 punya kerja nie... :D

100% material semua dari admin yg saya pinjam....content pon saya olah2 dari sumber google.

Skrg aim target kata kunci - MENANG SAHAM....nak cuba beat @ sebaris dengan web asli MENANG SAHAM - tak ensem takpe janji kaya...

Saya punya tagline kolot jek --- Cincai kerja AJI berjaya... :ROFLMAO:

p/s: Yg saya boleh cakap confirm takkan ada hasil masuk dari blog JV itu...cuma yg lebih penting saya nak letakkan standard saudara mohd salehul duduk sama tinggi dengan web asli bos MENANG SAHAM.... confirm ker bos? Rezeki datang dari ALLAH taala jika diberi izin... Ini sahaja paksi yg saya pegang....Kalo FAILED bos tak malu ker? Dah memang sewel mcm nie dah org ckp mcm tak tahu malu pon.... :ROFLMAO:
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
1593623619654.png


Saya shorthand jek lah ya :

- Saya nak bagi pada anda. Nak tak?

- Kenapa saya tak guna? Sebab tak reti guna dan memang taknak guna digital2 method nie...

- Dah memang jenis kolot pakai uncang jek bos...takpelah miskin pon miskin lah...

- So dari abis expired, saya nak bagi pada yang berminat...ada yang berminat tak?


So jika anda berminat nak kena buat apa? Berdoa utk saya ker? KIPAS thread cincai nie ke? itu semua style pengampu orang kaya! :LOL:

Tak perlu semua diatas....cukup untuk anda cakap DALAM HATI jer.. Terima kasih allah swt atas rezeki ini. Simple kan?

Jika ada yang berminat boleh PM tepi...:)
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Alhamdulillah...memandangkan takde sapa yang nak...terima kasih JOE ISABELLA kerana membantu saya...

CG TOUCH N GO RELOAD XPLOIT MACHINE.png


Lepas nie kalo menang lagi loteri TOUCH N GO N dari CG BOT saya mintak tlg lagi ya bos...

Kita tak pandai.....zaman tipon2 nokia jek bos...

Skali masuk zaman tipon semua melantak dgn apps2 nie kita fening2 laa...

Apps pubg laa..tiktok laa...dan mcm2 lah...

So saya close tawaran saya dengan lafaz :

Terima kasih En XPLOIT MACHINE yang baik hati...

nanti ada rejeki saya mintak tlg lagi...

Semoga cepat jumpa jodoh esok hari...

Buat pengarang si jantung hati!

p/s: Maaf bos pantun rima tak brapa sedap...xpandai mengarang bos... :D
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
buat-duit-online-dari-blog-percuma-cincai-komisen-affiliate-cbmethod.png


Alhamdulillah...masih ada ruang untuk bernafas thread buat duit online style cincai ini...:)

Memang takde expect besar tentang pencapaian hasil komisen sebab bukan itu main target thread ini.

Cuma nak bagitau masih ada jalan2 pintas untuk buat duit online cara santai dan cincai ini.

Nak buat duit online style 3-4 angka bukan dari thread ini ya...

Belajarlah dan belilah panduan yang berbayar itu...Jauh lebih hebat dan akan membantu anda.

Thread cincai ini lebih untuk memberikan motivasi kecil utk anda mencari duit online melalui blog & method marketing melalui enjin carian SEO sahaja.

Jika ada hasil lagi saya akan maklumkan lagi...

Jika tidak tak berasap laa dapur kayu api thread cincai ini.... :ROFLMAO:


p/s: Betul ke ejen viral mmg boleh bantu anda? Jangan percaya cakap saya....Try sendiri baru tau...saya dah try belum? Jangan ikut saya sebab saya tak pandai mcm sedara....

p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
buat-duit-online-dari-blog-percuma-cincai-komisen-affiliate-onpay-solutions.png


Alhamdulillah...tak perasan ada email komisen ini masuk...

Masuk spam rupanya...tak tau laa kenapa? mungkin banyak sangat komisen yg lain masuk dari GBP USD DLL agaknya... :LOL:

Hasil komisen byk2 buat apa tunjuk bos...

Itu semua boleh edit punya dengan adobe.

Kita bagi hasil komisen RM jek sudah...tak byk pon bos...buat2 tambah selera bos nak baca thread cincai ini...

Dah sampai tahap begini bos rasa thread ini ada membantu ker atas sembang kari mcm kambing terbang? :ROFLMAO:

Takpelah...sembang kari pon sembang kari lah...cerita mcm kambing boleh terbang pon terbang lah...

Kita cerita fact yg nilai seciput nilai diatas.

Bos bleh nilai sendiri sahaja...

Sebab mungkin ada kalangan anda yg dah MUAK dengan PENIPUAN TERANCANG sembang terbang pasal hasil komisen kan?

Bila program close hasil komisen terbang pon close...

p/s: Tunggu cek clickbank plak sampai....brapa keping sampai? tak tau lah...silap2 tak sampai sebab alamat salah...cuma cbmethod memang tidak menipu anda...yang menipu adalah anda dengan teknik merapu anda tue. Dan saya harap cbmethod akan naik harga sampai org tak mampu beli...sebabnya? Anda terus ckp cbmethod menipu...itu yg saya marah nie...Untung sampai 100-300usd dengan hanya tiru otai ckp pon ckp menipu lagi...adoiii :D
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Alhamdulillah lepas 19jun lepas bina blog support cincai punya....tak sangka results org minat sampai...

buat-duit-online-dari-blog-percuma-cincai-blog-review-penasihat-saham.png


Buat blog percuma cincai pon sampai 2k like org minat? Terima kasih atas kepercayaan ini!

Saya doakan dengan penerimaan sampai 2k like itu, pengasas penasihat saham akan dapat lebih byk client beli ebook @ join kelas saham boleh menang saham beliau ini.

Betul ker boleh rempit @ buat duit dengan sistem saham dari tuan mohd salehul ini?

Ini testimonial sebenar yang terkini yg saya ambil dari FB penasihat saham itu...

buat-duit-online-dari-blog-percuma-cincai-blog-review-penasihat-saham-hasil-saham.png


Harga ebook dari beginner sampai global takdelah mahal mana pon.

Saya rasa sampai nak marah bila dapat tau harga mcm tue...ilmu bagus harga murah sangat..

Patutnya boleh naik sampai harga ebook mahal2 yg mcm ada dalam CG ini...

Tapi saya puji bos pengasas penasihat saham ini...Bukan nak cekik duit pelanggan dengan ebook tapi lebih kepada nak berkongsi ilmu....Sebab bagi saya bahagian 5 iaitu analisis saham itu MAHAL harganya...

Tapi tak tahulah sampai bila harga semurah sekarang ini boleh bertahan....

Jangan MAKI pulak bila harga naik nanti.... :LOL:

BELAJAR MAIN SAHAM SAMPAI MENANG SAHAM DARI ABANG ENSEM YANG NAK MEMANG NAK BUAT ANDA BOLEH JADI BERJAYA BUKAN KAYA DENGAN SISTEM SAHAM YANG SEBENAR! INGAT NAK MENANG SAHAM MESTI INGAT PENASIHAT SAHAM YER!

p/s: Betul ke ejen viral mmg boleh bantu anda? Jangan percaya cakap saya....Try sendiri baru tau...saya dah try belum? Jangan ikut saya sebab saya tak pandai mcm sedara....

p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!

Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai


Sambil-sambil menunggu bantuan kalian untuk respon kepada blackmail nak belajar blog percuma dengan saya...

Sempat lagi siapkan satu lagi blog cincai ( hasil perbincangan dengan admin )

Kita buat jek dulu...takde kirer persen pon...

Ada jualan nanti baru diskas lain...

View attachment 250066

Potensi memang ada disini. Dah established lama produk penasihat saham dalam CG ini.

So admin pon sporting bg chance utk tlg promosi, so kita pon rajin2kan jari jemari ini... :LOL:

Bila nak masuk google dan ranking berapa?

Relax bos...main saham malam nie takkan esok beranak dah kan....tau handal bleh bunting pelamin...kita santai2 jek...:ROFLMAO:

Target dalam 3 bulan dah ranking depan punya dengan MATERIAL PINJAM 100% DARI ADMIN...KITA OLAH DENGAN TANGKAL AJAIB NIE JER... :D


p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online dari Blog PERCUMA Jer!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai
 
Sponsored Post
Top
Log in Register