Blog PERCUMA Cincai Boleh Buat Duit Online atau SEO tak?

CG Sponsors




Siapa Yang Lebih Berpotensi Untuk Berjaya - Blog Percuma @ Blog Dot Com

  • Blog Percuma

    Votes: 4 40.0%
  • Blog Dot Com dan Seangkatannya

    Votes: 5 50.0%
  • FB, Insta dan Seangkatanya

    Votes: 5 50.0%

  • Total voters
    10
  • This poll will close: .

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
buat-blog-percuma-duit-online-dari-rumah-affiliate-rahman-basri-jualanpro.png


Ini results nak buat suka jek bos...

Kuasa media sosial terlalu hebat berbanding kuasa enjin carian...

Kuasa kuda berbeza dan hasil juga berbeza.

Lain orang lain citarasa....ada yg suka perempuan cutting sekian2...ada yang suka perempuan sebab dier seorang perempuan sejati...dan ada takde perempuan tak boleh berlakon... :ROFLMAO:
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
buat-blog-percuma-duit-online-dari-rumah-affiliate-jvwarrior-ejen-viral.png


SEO boleh viral?

Nak viral kena pakai ejen viral bos.

Ejen viral media sosial lagi handal dari prebet seo?

Jujur ckp - benar sama sekali...:)cgrock

Berapa belanja mas kahwin media sosial? Tgk brapa belah jantan boleh belanja...

Nikah prebet seo? Memang miskin hari2 kais pagi makan pagi kais petang makan dulang...

Berapa lama boleh tahan prebet seo? InshaALLAH pjg umur & sihat sebab baja seo subur longterm...

Berapa belanja baja seo? Baja taik ayam jek bos....baja media sosial takkan siram air terus subur....kurang2 kena sampai matahari naik siap dhuha skali bos....

Cerita temberang atas nie kan? Kaki temberang jek bos thread cincai nie bos... :ROFLMAO:
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Alhamdulillah...anak2 order makan seafood...tetiba aje kring..rejeki masuk dalam email...

buat-duit-online-dari-blog-percuma-cincai-hasil-komisen-onpay.png


Tiada perkara yang menggembirakan bila dapat hasil komisen bukan menipu dari buat blog percuma tinggal 4-5 tahun lepas masih collect hasil xbrapa kencang mcm pips hijau dan dapat dipulangkan kpd famili kecil ini.

Kalo nak harapkan gaji peon saya nak order seafood mau menggigil dibuatnya...

Ikut keperluan saya takde seafood bedal korma jek dah cukup...

Tapi tau aje laa budak2 selera anak tekak mana nak sama kan....

Cerita panjang pon takat ini jek laa org nampak...nak percaya org ckp jangan...tengok jek boleh.... :ROFLMAO:

Kalo tengok...saya tau biasa tengok thread pips aje.... itu thread PIPS semua handal2 bos...

Itu kebenaran yang tak boleh disangkal punya...

Ini thread blog percuma cincai takde harapan utk jadi kaya punya.... :ROFLMAO:

InshaALLAH kita terus jln tegak sahaja...takde apa yg merugikan...rugi kepada mereka yang berasakan thread ini tahyul semata-mata...

p/s: Tahajul jek bos dengan thread ini....:D
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Biasa jek bos...

Tak seterer bos dengan adsense dan innity.... :D

Moga sekarang dah steady n goyang kaki sahaja sambil2 buat bisnes dari rumah yg lain...

Kerap juga nampak nama domain ini berlegar2 di alam maya dengan keywords2 mantoppp..

Skrg nie saya nak reverse saya nak jadi biasa2 jek tapi nak org lain pula lagi hebat seo/blogging/hasil komisen berbanding saya...dah pernah merasa 3-4 angka usd/gbp/rm dolu2 ingat skrg nie nak pulang balik zakat yg dulu bayar sket sgt kongsinya...

Dulu kedekut bos saya nie...bila dah jatuh nie baru nak taubat bos....biasalah bos insan kerdil iman turun naik... :p

perkongsian yang menarik...
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,599
Reaction score
278
Points
41
Biasa jek bos...

Tak seterer bos dengan adsense dan innity.... :D

Moga sekarang dah steady n goyang kaki sahaja sambil2 buat bisnes dari rumah yg lain...

Kerap juga nampak nama domain ini berlegar2 di alam maya dengan keywords2 mantoppp..

Skrg nie saya nak reverse saya nak jadi biasa2 jek tapi nak org lain pula lagi hebat seo/blogging/hasil komisen berbanding saya...dah pernah merasa 3-4 angka usd/gbp/rm dolu2 ingat skrg nie nak pulang balik zakat yg dulu bayar sket sgt kongsinya...

Dulu kedekut bos saya nie...bila dah jatuh nie baru nak taubat bos....biasalah bos insan kerdil iman turun naik... :p
Xde goyang kakinya dengan adsense n innity...

selepas perkongsian saya di carigold

saya menyepi sehingga saya tutup blog sebab busy kerja...

Sekarang baru nak start balik sambil2 amek upah buat fb ads...


Insyallah perkongsian ikhlas akan dibalas dengan kebaikan...
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Itulah...perkongsian bos terlalu hebat...

Hasil blog tutorial mencapai sampai 3-4 angka membuka mata para kariah CG...

Kita hasil ciput jek bos..takde yg minat nak folo... :D

Xpelah...saya folo bos laa...

Bos amik upah fb ads? Bagus nie...

Kalo ada subject khas FB ADS percuma dari saudara mazuki nie bleh tutup kelas fb ads yg ada di pasaran...

FB Ads nie secara generalnya bos boleh untung? boleh rugi? atau fair n square....

Tak pernah cuma method ini...so harap bos ada perkongsian menarik dalam chapter ini...


p/s: Berkongsi apa yg tau jek bos...yg tak tau kwn tak berani nak kongsi...sebab saya bukan serba serbi tau... :D🙏

Xde goyang kakinya dengan adsense n innity...

selepas perkongsian saya di carigold

saya menyepi sehingga saya tutup blog sebab busy kerja...

Sekarang baru nak start balik sambil2 amek upah buat fb ads...


Insyallah perkongsian ikhlas akan dibalas dengan kebaikan...
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,599
Reaction score
278
Points
41
Itulah...perkongsian bos terlalu hebat...

Hasil blog tutorial mencapai sampai 3-4 angka membuka mata para kariah CG...

Kita hasil ciput jek bos..takde yg minat nak folo... :D

Xpelah...saya folo bos laa...

Bos amik upah fb ads? Bagus nie...

Kalo ada subject khas FB ADS percuma dari saudara mazuki nie bleh tutup kelas fb ads yg ada di pasaran...

FB Ads nie secara generalnya bos boleh untung? boleh rugi? atau fair n square....

Tak pernah cuma method ini...so harap bos ada perkongsian menarik dalam chapter ini...


p/s: Berkongsi apa yg tau jek bos...yg tak tau kwn tak berani nak kongsi...sebab saya bukan serba serbi tau... :D🙏
Xpernah rugi... hahaha

Sebab saya buat servis tuk manage ads & team sale dari bisnes client.... bukan bisnes saya...

Saya pon belajar jugak dengan orang... kat malaysia ramai yang power2.. tp nak sharing percuma tu jarang la kita jumpa...

Semua bayar la..
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Terbaik laa bos...tak pernah rugi main FB ADS...bukan org sebarang nie... :D

Buat servis n manage client punya bisnes via fb ads...

Kerja santai2 jek dari rumah nie bos...stress2 audience tak cantik punya graph bleh pekena kopi pak belalang cicah biskut kering jekk...mantopp bos!

Sharing percuma jarang tapi bayar punya ilmu fb ads ramai? Kenapa ya bos....sebab affiliate kerja-kerajaan tak tak laku ker bos? Tiap2 tahun SPA offer tawaran tue....update ebook jek dah kaya bos.... :LOL:

p/s: Saya dulu penah menulis buku dah nak jual...dah separuh jalan berhenti...bukan sebab ilham tak sampai...tapi teringat mak pesan ( anak cikgu bos ) Ilmu nie pree jek...sbb apa pree ilham tue allah taala bagi kata mak saya...kalo ilham tak diberi takkan dapat ilmu tue...abis bila letak harga mak saya ckp lagi - dari satu huruf sampai penghujung noktah akan ada nilai dan nilai makin mahal....so ikut jek laa mak ckp tue... :ROFLMAO:

Xpernah rugi... hahaha

Sebab saya buat servis tuk manage ads & team sale dari bisnes client.... bukan bisnes saya...

Saya pon belajar jugak dengan orang... kat malaysia ramai yang power2.. tp nak sharing percuma tu jarang la kita jumpa...

Semua bayar la..
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Dibawah ini adalah latest seo ranking factor 2020 saya :

buat-duit-online-dari-blog-percuma-cincai-seo-ranking-faktor-2020.png


Aha! tak handal kan? Memang tak handal mana pon....

Terasa diri handal sket jek laa...buat blog percuma cincai dalam bulan mei lepas 2 minggu dah rank...

Handal sket lagi lepas bulan june....masuk top 20...

Tak berapa handal pakai blogspot jek bos...bukan domain mahal2 punya.....tak mampu bos nak beli.....:D

InshaALLAH cukup haul ( orangputih ckp range 2-3 bulan ) boleh naik ranking TOP 1 sampai 5....

p/s: Letih nak kejar2 ranking nie...hasil pon ciput jek bos.... hasil komisen bukan matlamat saya...yg saya nak buka minda adalah....ada cara yang percuma, gunakanlah dahulu sebelum kayuh cara berbayar.....ingat bayar bukan duit jatuh langit bos....:LOL:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register