Blog PERCUMA Cincai Boleh Buat Duit Online atau SEO tak?

CG Sponsors




Siapa Yang Lebih Berpotensi Untuk Berjaya - Blog Percuma @ Blog Dot Com

  • Blog Percuma

    Votes: 4 57.1%
  • Blog Dot Com dan Seangkatannya

    Votes: 3 42.9%
  • FB, Insta dan Seangkatanya

    Votes: 4 57.1%

  • Total voters
    7
  • This poll will close: .

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Alhamdulillah. belum terima apa2 komisen dari saudara rahman basri..

Siapa rahman basri? Ini orang saya tak kenal rapat...tapi ramai cakap dier nie bagus dan baik orangnya

Hari-hari saya terima emel dari dier. Seni emel nie memang mengancam.

Memang buat duit dari seni email dier...saya twist dengan produk saya...

Yang bawah nie dier ckp bukan saya ckp...

buat-duit-online-dengan-blog-percuma-rahman-basri-sales-1juta.png


Sampai 1JUTA boleh buat pemasaran hanya dengan blog.

Walaupon dier tak ckp pattern apa blog..tapi abang tau...:LOL:

Saya sendiri pon buat blog tapi percuma ditambah lagi cincai punya pattern...

Belum capai laa RM1JUTA...tapi adalah sket...:ROFLMAO:

So masih tak percaya lagi dengan buat duit online dari blog? InsyaALLAH thread ini padam baru nak kejar nanti...


# Latest topic utk bincang :

" HASIL KOMISEN DARI SUMBER TRAFIK MENIPU "


Boleh atau tidak yer?

Jom kita diskus lagi topik cincai ini!

p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Ok! Ini student rahman basri punya hasil...bukan saya punya hasil

Hasil ciput saya mana mata korang celik nak kejar kan...

So kita bagi tunjuk hasil student dari orang ternama dalam bidang affiliate di Malaysia ini...

Kita budak cincai underground kerja peon jek...follow belakang tapi insyaALLAH hasil sama jek... :p

jualanpro-kerja-dari-rumah-secara-part-time-dengan-bisnes-affiliate-testimonial-img22.png


Baru seminggu join program dier SJP tue, buat geli2 promote dekat wassap sahaja dah ada hasil.

Agak2 kalo promote dekat blog ala2 cincai page #1 muka gugel/yahoo/bing dan lain2 enjin carian...

Rahman basri ajar anda seniblog....saya xpandai ajar seni..saya ajar buat blog cincai jek....:LOL:

p/s: Lain orang lain method...ada orang suka kerja bila ramai geng baru kerja memang bagus punya...ada orang kerja underground takde geng tapi hasil sama je....Beza cuma geng ramai sebab itu orang ADA NAMA...kita budak cincai underground mana ada NAMA...:ROFLMAO:
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Fuhh penat betul rewang dengan anak2 kacau dodol nie...

Nak buat suka-suka jek...bukan selalu pon kan..

Sekali notify dari system gugel cakap....
buat-blog-percuma-kerja-part-time-dari-rumah-niche-apps-games-ranking-seo-mei2020.png


Ingat lepas raya blog cincai melompat..rupanya sambil2 rebus ketupat nie dah melompat awal...:LOL:

Hasil komisen? belum pecah telur lagi bos..

Tapi puas hati laa blog 2 minggu bleh pulun blog domain dot com dot net yang dah bertahun-tahun tue...

Ingat yer tagline nie...Ingat blog percuma...jeling2 thread blog percuma cincai nie... :ROFLMAO:


p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Aduhhh lemang ada yg lembik ada yg keras...salah batang buluh atau salah beras pulut nie... :LOL:

Keras pon keras laa janji masak boleh bedal dengan rendang daging org rumah masak...

Sambil2 tengah keras dengan batang lemang nie...tgk2 sat system gugel...

Melompat lagi bahhh....kita ingat link aja melompat bahh....gambor pon boleh melompat bah...

buat-blog-percuma-cincai-ranking-seo-google-produk-cbmethod-img1.png



Ingat yer tagline nie...Ingat blog percuma...jeling2 thread blog percuma cincai nie... :ROFLMAO:


p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,628
Reaction score
826
Points
81
Dah lama tinggal...

Zaman baru nak up dulu memang aku minat dengan SEO..

SEO ni nak archive memang payah, tetapi sekali dah archive hasil dia puas hati dan berpanjangan..

Apa yang aku prtaktikkan dulu x susah sangat. Buat backlink dengan update content secara konsisten..Comfirm encik google akan minat
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Banyak rupanya blog case study sudah melompat bah....

Tak menang tgn nak copy paste masuk dalam ini...

Hasil komisen? Relax brother.....time will countdown 1 2 3 sampai masa nanti...

Takde laa lepas bawak trip anak sampai ostolia, lepas laa bayar bil-bil rumah, zakat fitrah, sewa rumah buruk, bayar moto kapcai dan sampai lhdn pon ikut laa...sib baik laa rezeki geng B40.... :LOL:

Ingat...rempit seo jgn ingat blog domain dot com kena lepas 1 bulan laa...3 bulan laa...

Blog percuma baru 2 minggu rempit steady jekk....corner lutur cicah trek SIC punya... :ROFLMAO:

buat-blog-percuma-cincai-ranking-seo-google-produk-duit-apps-games-img1.png


Ingat yer tagline nie...Ingat blog percuma...jeling2 thread blog percuma cincai nie... :ROFLMAO:


p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Lama tinggal kalo asah balik bagi tajam banyak jimat bos...

Cuma nak kaya cepat mmg layan paid ads dengan fb insta gugel ads bagai laa...

Kita jenis motoboat enjin perahu makan hasil sampai 2025 gini jek laa caranya... :p

Kesian bos tgk member pegi kelas belajar online dewan sana sini semua ajak tebuk atap paid ads...

Belum berniaga dah suruh belanja kasar....abis belanja modal belanja ads pon tak lepas...

Bila tanya guru cakap..sapa suruh settings sendiri...nak settings betul kena pengeras pulut panggang pulak...:ROFLMAO:

Pegi kelas rugi + buat iklan rugi + tanya guru cakap kena bayar lain = Makan asap jek rupanya....

:cool:Teruskan bayor kelas2 seminar air liur tue....kasik pasak dalam hati semangat BUAT DUIT SAMPAI JUTAWAN....


Ingat yer tagline nie...Ingat blog percuma...jeling2 thread blog percuma cincai nie... :ROFLMAO:


p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai


Dah lama tinggal...

Zaman baru nak up dulu memang aku minat dengan SEO..

SEO ni nak archive memang payah, tetapi sekali dah archive hasil dia puas hati dan berpanjangan..

Apa yang aku prtaktikkan dulu x susah sangat. Buat backlink dengan update content secara konsisten..Comfirm encik google akan minat
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,628
Reaction score
826
Points
81
Lama tinggal kalo asah balik bagi tajam banyak jimat bos...

Cuma nak kaya cepat mmg layan paid ads dengan fb insta gugel ads bagai laa...

Kita jenis motoboat enjin perahu makan hasil sampai 2025 gini jek laa caranya... :p

Kesian bos tgk member pegi kelas belajar online dewan sana sini semua ajak tebuk atap paid ads...

Belum berniaga dah suruh belanja kasar....abis belanja modal belanja ads pon tak lepas...

Bila tanya guru cakap..sapa suruh settings sendiri...nak settings betul kena pengeras pulut panggang pulak...:ROFLMAO:

Pegi kelas rugi + buat iklan rugi + tanya guru cakap kena bayar lain = Makan asap jek rupanya....

:cool:Teruskan bayor kelas2 seminar air liur tue....kasik pasak dalam hati semangat BUAT DUIT SAMPAI JUTAWAN....


Ingat yer tagline nie...Ingat blog percuma...jeling2 thread blog percuma cincai nie... :ROFLMAO:


p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai
Itu lah..aku tgk ramai pulak cikgu FB Ads semenjak dua menjak ni

Diaorg sendiri x leh cari makan dengan Ads, last2 buat duit dengan jual air liur utk benda yang diaorg buat x kemana pun

Kat Malaysia ni, kalau pergi kelas untuk "Ajar buat duit" dengan teknik itu dan ini, maka percayalah ianya adalah pembohong semua
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Hoho! Yg heran dieorg buat menjadi....bila kita tanya macam mana buat?

Caj lain ini encik...setup ads mmg percuma, skill dapat hits sampai 100k likes dan shares bayaran lain....:eek:

Tak ke sewel mcm tue...:LOL:

Kelas belajar jek dah ratus2 caj...kelas adjust skill paid ads sampai ribu-ribu...sebulan ajar 30 orang jek dan tiap2 bulan melancong islamabad punya laa.. :ROFLMAO:

Cukup-cukuplah kaya dengan bisnes air liur nie....tak kesian ker derita org yg gagal bisnes tue...:cry:

Bila anak murid gagal cakap...lain kali jgn tebuk atap sorang2...ikut saya...saya cakap baru buat...masalahnya tak hulur pulut kuning mcm mana nak ikutkan... :p

Cth semata-mata:

Bila tanya en ada buat bisnes jual bundle tak? Ehh saya tak sempat buat encik tapi kawan bisnes bundle saya ramai....:D

Tapi cerita selok belok bisnes bundle mcm dah berniaga 30thn... ada masuk akal ker mcm tue?

p/s: Kadang2 terer sipolan yg mcm nie sampai biol sy tengok....semua benda tau...musykil sebenarnya...:unsure:


Ingat yer tagline nie...Ingat blog percuma...jeling2 thread blog percuma cincai nie... :ROFLMAO:


p/s: Meraikan perbezaan - Mencari titik persamaan = Demi RM1/USD1 Yang Pertama dari Buat Duit Online!


Heii Gaisss Sini Kasik Taruk Semua -
Main | Our RM/USD | Our Topic | Bookmark | New Post | Servis Cincai

Itu lah..aku tgk ramai pulak cikgu FB Ads semenjak dua menjak ni

Diaorg sendiri x leh cari makan dengan Ads, last2 buat duit dengan jual air liur utk benda yang diaorg buat x kemana pun

Kat Malaysia ni, kalau pergi kelas untuk "Ajar buat duit" dengan teknik itu dan ini, maka percayalah ianya adalah pembohong semua
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,342
Reaction score
106
Points
38
Hoho! Kelas ajar buat duit dengan teknik itu dan ini - Pembohong :unsure:

Abis celah mana yg pembersih hasil nie bos...

Cth semata-mata : Teknik kelas memancing ikan - Rahsia mendapatkan ikan jerung mcm saya...Jom masuk kelas saya!

1) Soalan saya - Kenapa cikgu joran mancing confirm dapat ikan jerung....

2) Soalan saya lagi - Kenapa saya mancing ikan termenung pon kadang2 dapat...yg biasa ikan bilis jek dapat

3) Ohh umpan tak sama...kalo nak sama umpan mcm mana cikgu joran?

4) Agak2 bos cikgu joran ckp mcm nie tak? Ikutkan ini rahsia en...tapi memandangkan email masuk bertubi-tubi, saya kena bocorkan laa...Cuma nak bocor nya ada pengeras...Ok2 saya bayar asal menjadi dapat ikan jerung....

5) Dah beli umpan yg sama ikan jerung TAK DAPAT!!! dapat ikan kembong, ada laa sket dapat ikan merah dengan jenahak...

6) Saya masih biol umpan sama pon tak dapat ikan jerung....tangkal apa pulak cikgu joran ajar tue bos... :ROFLMAO:

Kat Malaysia ni, kalau pergi kelas untuk "Ajar buat duit" dengan teknik itu dan ini, maka percayalah ianya adalah pembohong semua
 
Sponsored Post
Top
Log in Register