Blog MR Propito

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
huh... da 3 bulan propito aku beroperasi..hehe
post pun tak sampai 50 lagi... dan korang rase blog sku cool atau hempes??

aku nak kongsi dunia blogging ngan korang semua.. blog aku ni lebih kurang macam mencari kawan dan bekongsi idea..:D

ni blog MR PROPITO AKU aku:)cgrock
 
Sponsored Post

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
huh... da 3 bulan propito aku beroperasi..hehe
post pun tak sampai 50 lagi... dan korang rase blog sku cool atau hempes??

aku nak kongsi dunia blogging ngan korang semua.. blog aku ni lebih kurang macam mencari kawan dan bekongsi idea..:D

ni blog MR PROPITO AKU aku:)cgrock
Nak tanya?
Adakah thread ni bertujuan untuk promote blog anda izjat?
 

danzaimar

Legendary Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,505
Reaction score
46
Points
120
ok la...but colour cam terang sangat..huhuh
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
Contest Hidup Berani Untuk Gagal a.k.a aku malu

kenapa dlm tajuk tu tt letak muka org hutan..
HUHUHUHU.....MUSYKILLLLL.....................
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
ntah..susah nak cakap...hehehe
Wait so many days without reply = satu siksaan. Anyway
Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

So Thread Closed! :)- contact me kalau ada nak say something. TQ.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register