BTC USD 41,667.9 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blog menghina Nabi Muhammad

anakomar

Fun Poster
Joined
Apr 26, 2008
Messages
663
Reaction score
2
Points
15
Adibah Ahmad

comel.jpg

* Age: 27
* Gender: Female
* Astrological Sign: Pisces
* Zodiac Year: Rooster
* Industry: Automotive
* Occupation: Accounts Executive
* Location: Shah Alam : Selangor : Malaysia

About Me

I am open minded, modern thinking,fun loving individual, like to challenge all the old thoughts, call me at03-5566 3800 if you are one of me.

http://adibahahmad.blogspot.com/

Siapalah yang pedajal minah ni...:mad:
 
Sponsored Post

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
aku rasa admin blogspot kena trace pembina web nih...

tak pun g report kat pejabat agama, nih dah status menghina betul nih...
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
x habis lagi..minah ni ya...siapalah punya angkara..
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,942
Reaction score
59
Points
80
mmg kene laknat kat dunia die ni tgok laa
 

arulgit

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,061
Reaction score
13
Points
25
saket ati je aku bace..
mmg kn sumpah la jap lg tuh..
tp btul ke minah tu yg buat?
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,823
Reaction score
926
Points
176
Klik flag.. biar terus google amik tindakan..
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
ohh gambar dia ni lagi.. kesian diaa...

semoga Allah beri petunjuk kepada Orang2 di sebalik penganiyaan ini
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
kata dah buat report polis..emm x settle lagi ekk
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register