` Block Web Porn @ Google Chrome

CG Sponsors




tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
salam to all cgrian..

aku dah try godek² kat google chrome ni tapi takde lak option utk block porn web.. kalu guna IE tu ada la setting dia. tapi chrome ni takde lak.. adoi la.. sesapa leh tunjuk ajar aku :((
 
Sponsored Post

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
adoi.. takde ker pakar IT yg tau.. :((
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Ntah aku tak pakai chrome...tanya pak google!
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Parental Control

salam to all cgrian..

aku dah try godek² kat google chrome ni tapi takde lak option utk block porn web.. kalu guna IE tu ada la setting dia. tapi chrome ni takde lak.. adoi la.. sesapa leh tunjuk ajar aku :((
Chrome memang takda feature tu, tapi VISTA atau Window 7 ada parental control. Pada saya baik control kat komputer dari control from browser.

P.S. Jangan tanya saya pasal XP leh ker tak, saya tak tahu.

Tutorial here - http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/features/parental-controls.aspx

Welcome to Windows Vista or window 7 Parental Controls

In order to access and start using the Vista Parental Controls you need to login to to your computer using an account that is an administrator. Once logged in you should do the following:

1. Click on the Start button. - penjuru kiri bawah screen monitor anda

2. In the Start Menu kotak Search - taip Parental Controls and press enter on your keyboard.

3. A User Account Control prompt will appear asking if you would like to continue. Click on the Continue button to proceed with opening the Parental Controls.

4. You will now be at the Vista Parental Controls welcome screen. This screen is the main launching pad for setting the global Parental Controls options as well as configuring Parental Controls for the Standard Users on your computer.

Good luck untuk anak2 dan ibu2 bapak2 yg takleh kena blue..:)
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
TQ cik sukan.. ooo.. baru aku tau kalu xp bule setting kat internet option dalam control panel.. huhu.. harap² kali ni menjadi.. thanks again ya..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register