To Sell Bling* Bling*, Aksesori HandPhone

CG Sponsors




amyFauzila

Freshie
Joined
Jan 13, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Assalammualaikum w.b.t.

Ni ada barangan sikit utk test jualan... Banyak permintaan, bolehlah kita meriahkan lagi.

PERTANYAAN
Kepada yang berminat boleh sms kat 019-2794119 (amy) atau YM ([email protected]).

BAYARAN
*Segala Pembayaran Hendaklah Di buat melalui akaun maybank - 164025904297 - Amy Fauzila bt Mohd Yusof
* Hantarkan alamat melalui PM atau e-mail ke amy_f[email protected] berserta bukti pembayaran (no. rujukan) setelah bayaran dibuat.

PENGHANTARAN
Segala Penghataran akan dibuat melalui Pos Laju dengan caj :
Semenanjung Malaysia – RM3
Sabah & Sarawak – RM6


Kalau berkenan, anda boleh memesan warna yang anda pilih. saya akan usahakan untuk koleksi yang berikutnya.

Terima kasih atas sokongan anda semua...

Selamat menjamu mata....

note :
apa2 kemusykilan boleh pm n emailkan pesanan dulu ye . harap sabar ye kalu saya agak lambat balas. kalau ada salah silap harap maaf. pendapat dan saranan saya alu2kan.. almaklum baru buka kedai...ok.
 
Last edited:
Sponsored Post

amyFauzila

Freshie
Joined
Jan 13, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
CONTOH










PIC 1

PIC 2

PIC 3

PIC 4


Contoh kiraannya
1. Set Tali (rm3)
2. Slider (rm1.5 x 2)
3. Charm (rm1.5)
4. Huruf (rm1.5 x 2)
JUMLAH : RM 10.50



Macam pic 1 & 2... huruf baru
Macam pic 3 huruf biasa
 
Last edited:

amyFauzila

Freshie
Joined
Jan 13, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Kalau u tengok kat luar... diorg jual RM2 setiap huruf.... kalau kat Sunway x silap cecah RM3 setiap huruf...
Ni saya pukul rata bunga dan huruf sama harga :eek:
kan Special gitu

bukan letak kat HP je... dkt beg galas ke, dekat pensil case, tumb drive, kunci

nanti saya detailkan lagi bunga... boleh pilih

CONTOH



SLIDER


S01


S02


S04


S05


S06


S07


S08


S09


S10


S11

CHARM


C01


C02


C03


C04 (Harga RM3.00)
 

Any1

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2008
Messages
779
Reaction score
0
Points
10
cntknye...nk kasi ank sadra aku la..klu aku beli..hehehehehe
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,882
Reaction score
8,266
Points
716
ceq nak booking mcm hat ni ..bleh dak..??



nama: NABIHAH :">

kira2 tgk...ropa det semua..?? :D
 

amyFauzila

Freshie
Joined
Jan 13, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
ye tomei, amy kira ye

"tali(RM3)+2Slider(rm3)+1Charm(rm1.5)+ NABIHAH(rm10.5)+ Pos(rm3)"
SEMUANYA = RM19.00

Besok saya snap picture, tunjuk kat u key
:)
 

amyFauzila

Freshie
Joined
Jan 13, 2009
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
selamat pagi semua..
moga hari ni mendatangkan rezeki yang melimpah ruah
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
mcmm best je ni dlu pnh nmpk kt luar, satu huruf RM2 sampai RM3 pun ada..mahal giler
 
Sponsored Post
Top
Log in Register