BTC USD 37,746.1 Gold USD 1,773.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blacklist Friend Club - sekadar bertanya

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
ada sapa2 tau pasal Blacklist Friend Club ni?
ada iklan kat Sinar, katanya khas untuk golongan blacklist.
siap ada web/blog lagi. bila masuk, suruh pi seminar/ceramah la plak, siap kena yuran RM100.

so, ada sapa2 yang tau ke?

wassalam.
 
Sponsored Post

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
kenapa parking kt section nih :-?:-?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
sebab aku suspect something yang fishy...

heheheheeh.....
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
yes... Aku nak tau kisah selanjutnyer pasal friends Club ni... hehehehe.... Kesian kat ahli2 nyer....
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
131
Points
73
ni sama geng dengan FC yang kecoh2 tu ke???

lain kot... ni blacklist friend club.
nak tau apa diaorg buat, kena dengar seminar aka brainwash, siap bayar RM100. harga asal brainwash ni RM500...

tu yang lain macam rasanya.
 

matalim

Legendary Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
15,795
Reaction score
58
Points
120
up skit

sapa2 ada info pasal club ni


depa buat uptrend ka... ahaaha:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register