BTC USD 50,562.5 Gold USD 1,784.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blackberry User <---- Masuk sini

peraksiniaga

Fun Poster
Messages
149
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
mybb1.jpg


This is my BB Curve. I use it for email (company mail, gmail,yahoo), Forex trading, calendaring, putty, YM, mp3 player, recording and many more!!!.
 
Sponsored Post

msaifuln

Active Member
Messages
1,479
Joined
Jul 5, 2008
Messages
1,479
Reaction score
8
Points
25
baru je tolak blackberry curve 8310.. prefer PDA..
 

hnnnhh

Fun Poster
Messages
290
Joined
Nov 16, 2008
Messages
290
Reaction score
1
Points
15
mybb1.jpg


This is my BB Curve. I use it for email (company mail, gmail,yahoo), Forex trading, calendaring, putty, YM, mp3 player, recording and many more!!!.

aku pun pakai model yang ni..
 

hnnnhh

Fun Poster
Messages
290
Joined
Nov 16, 2008
Messages
290
Reaction score
1
Points
15
senang pakai BB ni untuk people yg owez on the move, so kalau nak check email tu , anytime, anywhere. Pakai email better then sms pasal boleh type panjang2 dan main cc aje. Boleh jugak view/read/attach basic file i.e jpg, doc, excel, pdf. Boleh check up to 10 email accounts.

Yg tak best nya..service BB dia mahal sikit laaa.. celcom atau maxis..lebih kurang aje... entah biler la nak turun harga package dia..isk
 

peraksiniaga

Fun Poster
Messages
149
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
senang pakai BB ni untuk people yg owez on the move, so kalau nak check email tu , anytime, anywhere. Pakai email better then sms pasal boleh type panjang2 dan main cc aje. Boleh jugak view/read/attach basic file i.e jpg, doc, excel, pdf. Boleh check up to 10 email accounts.

Yg tak best nya..service BB dia mahal sikit laaa.. celcom atau maxis..lebih kurang aje... entah biler la nak turun harga package dia..isk

betul cakap bro...people ON THE MOVE.Mcm sesapa ada buat bisnes online atau forumers yang ada thread sell products/services..so notification instantly ke Blackberry.So tak perlu monitor sgt.Just check kat Blackberrry je.
 

peraksiniaga

Fun Poster
Messages
149
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
aku pun pakai model yang ni..

bro dah upgrade dah firmware?..Saya punya skrng version 4.5.0.81.

Ada video recording and interface ngan font pon sama macam Blackberry bold.
Tu saya punya theme tu iPhone theme.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register