BTC USD 60,650.2 Gold USD 1,800.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blackberry : Reload Software 552

Nars

Active Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,827
Reaction score
5
Points
25
kepada kekawan yang pernah ade masalah nie tolong bitau aku cam na nak wat...

sekang nie bb nie hang jek with white screen tulis reload software 552..

aku dah try ikut ade yang ade dalam site omputih tapi semua tak menjadi... sesapa ade solution pls letme know..
~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
hang pi je reinstall software.

kena virus rasanya tu.

RM80 je (mahal nak mam*us)

baru kena mcm tu..
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 

Nars

Active Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,827
Reaction score
5
Points
25
nak buat kat ne?? boleh buat sendiri tak?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
nak buat kat ne?? boleh buat sendiri tak?

kt kedai tepon yob...
aku pn x reti..

RM80 tu dlm masa setengah jam siap...

waaaaaaaaaaaaaaa...

andai ku tahu....
 

taufic

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
kena flash lain kot nie
kalau nak jimat kena rajen godek crackberry
selamat rm80 tue
 

karapole

Fun Poster
Joined
Jul 12, 2010
Messages
539
Reaction score
5
Points
15
try guna BBSAK untuk flash ko nye BB tu, tapi jangan lupa download sekali OS dia... try la search kat internet melambak... malangnya sume bookmark pasal bb aku dah delete setelah kehilangan storm aku last month
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,643
Reaction score
2,942
Points
206
nak buat kat ne?? boleh buat sendiri tak?

aku pernah buat sendiri
senang je
just clean ROM guna software JL_Cmder(tanye pakcik google)
kemudian install software dari blackberry suite dalam PC
:)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register