BTC USD 48,099.4 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Blackberry Curve 8310-second hand FOR SALE!!!

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Ni standard spec:

Network
GSM 850, GSM900, GSM1800, GSM1900

DATA GPRS, EDGE, Bluetooth, USB
Dimensions
107 x 60 x 15.5 mm

111 gms
Display
320 x 240 pixels

Multimedia
2.0 MP

Media Player
Integrated GPS
Business
Blackberry Maps

Full QWERTY keyboard
Trackball navigation
Ringtones
MP3 Ringtones, Polyphonic (32 Channels)

Colours Silver
Memory
64 MB Flash Memory

Battery
4 Hours Of Talk Time

408 Hours Of Standby Time

----------------------------------------------
Aku pon pakai spec sama.Aku guna utk email (company mail, gmail,yahoo), Forex trading, calendaring, putty, YM, mp3 player, recording, camera and many more!!!.

Blackberry nih member aku nak tolak.Dia register ngan maxis.Tapi dah tukar pakai Nokia E70. Dia pakai dalam 3 minggu.Lepas tu abg dia bagi nokia.Warna seperti dalam gambar tuh.

Harga Tolak: RM 1500.00

Harga retail: RM 1899.00


bbcurve.jpg
 
Sponsored Post

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
ada sesapa ke minat nak pakai blackberry...cepat2 kontek
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Cantik juga nie...
 

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Cantik juga nie...

kalau ada selalu nak online (ie. check email,tgk rate forex, quick browsing) mmg sesuai.
Utk gmail/yahoo mail...push mail technology.So dapat instant mail dalam Blackberry.
Cuma register phone line ngan maxis/celcom guna unlimited 3G
 

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Untuk Forumers tuh...

Bagi ada yg sesapa bukak thread.Instant notification terus ke Blackberry.So, ble monitor kita punya thread tgk ada sesapa yg reply.

Amat2 sesuai untuk online sellers.

tq
 

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
masih dibuka..kepada sesapa yang berminat nak tgk atau beli blackberry.Segera kontek.
tq
 

NottyMiez

Freshie
Joined
Jan 8, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Bro.. harga boleh turun skit.. saya berminat.. orang susah adik beradik ramai..
 

Tokey Kaya

Freshie
Joined
Jan 8, 2009
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Blackberry ni baru berapa bulan kenapa harga tak banyak jauh beza dari harga baru..saya berminat juga ni..senang kalau ada orang nak order kaya pakai email..
 

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Blackberry ni baru berapa bulan kenapa harga tak banyak jauh beza dari harga baru..saya berminat juga ni..senang kalau ada orang nak order kaya pakai email..

bro...jgn lupa nasi lauk singgang kat pantai dalam hari nih..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register