BTC USD 22,778.0 Gold USD 1,922.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Q & A blackberry bold 9000

Sponsored Post

ujai

Fun Poster
Messages
833
Joined
Jan 15, 2009
Messages
833
Reaction score
3
Points
15
aku bace2 review org.. katenye best.. service yg available pon best.. senang nak tulis e-mail.. ym... facebook etc.. lg pon bb bold ni keyboard qwerty.. since kita da biase gune keyboard kat pc.. susunan dia sama gak..

aku pon ngah survey nak pakai line ape.. maxis / celcom / digi..

so far digi nye plan paling murah.. then celcom.. paling mahal maxis.. coverage wise tu aku tak brape sure.. kene tgk map kat website dieorg la..
 

heihachi

Fun Poster
Messages
195
Joined
Feb 18, 2008
Messages
195
Reaction score
16
Points
15
salam ade sape2 gune bb bold ni tak?
korang ade masalah nak browse kat mudah.com? sbb BB aku ni hanye blh half view je list brg2 kat mudh.com tu....apesal yeeek

Salam,

Aku tak pakai BB Bold. Aku pakai BB Curve 8520.
Takat ni pakai memang amat menyenangkan kerja.
Leh email,YM,dan macam2 lagi.Masuk internet pun cepat je.
Walaupun dia bukan 3G device, hanya pakai EDGE/WIFI.Tapi takat ni aku puas hati sangat.

Pasal Mudah.com tu selalu gak aku view ngan BB ni, tak de pulak masalah macam tu. Orait je. Maybe ada masalah ngan memory capacity ko punya BB kot,kdg2 leh jadik cam tu (orang cakap).Aku pun bukan reti sangat pasal benda2 teknikal ni. Reti guna je...:D
 

black_mask

Super Active Member
gem
Messages
5,588
Joined
Apr 6, 2008
Messages
5,588
Reaction score
529
Points
111
Salam,

Aku tak pakai BB Bold. Aku pakai BB Curve 8520.
Takat ni pakai memang amat menyenangkan kerja.
Leh email,YM,dan macam2 lagi.Masuk internet pun cepat je.
Walaupun dia bukan 3G device, hanya pakai EDGE/WIFI.Tapi takat ni aku puas hati sangat.

Pasal Mudah.com tu selalu gak aku view ngan BB ni, tak de pulak masalah macam tu. Orait je. Maybe ada masalah ngan memory capacity ko punya BB kot,kdg2 leh jadik cam tu (orang cakap).Aku pun bukan reti sangat pasal benda2 teknikal ni. Reti guna je...:D

hebat mcm yg bro ni ckp..menyenangkan keje :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register