BTC USD 48,769.400 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Biz Online Global - www.bvicash.com

CG Sponsors




Dhuduq

Active Member
Joined
Feb 22, 2010
Messages
1,080
Reaction score
3
Points
25
BISNES ONLINE GLOBAL

Launch Dec '10,

SIGN UP FREE. LOCK POSISI ANDA SKRG!!

Cepat2 share dgn Teman2 Anda sblm org lain sponsor "FIRST COME FIRST SUCCESS"

Plan Bonus:
1.satu Board $100 terus menerus/Acc,
2.Daily$200/hari/acc,
3.Weekly(PerMinggu)Maching:L1=20%,L2=30%,L3=50%(Jmlh:100%)...
4.Montly... Leadership $37 ribu/acc/bln d......an
5. ROI 5% &10%/minggu .
Percuma DEBIT CARD VISA INT..

(BISNES INI DIPERKENALKAN OLEH LEADER HEBAT DLM 1 PROGRAM BOARD TLH DPT USD 1.5 JUTA DLM PROGRAM TERSEBUT & TELAH BAGI KITA PELUANG UTK KAYA DI BVICASH PULA..CEPAT JADI YG PALING TERAWAL!)

Tempah Kedudukan Anda Bermula Dari Sekaran

Daftar Percuma Dahulu => http://www.bvicash.com/?incomeglobal


:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

Dhuduq

Active Member
Joined
Feb 22, 2010
Messages
1,080
Reaction score
3
Points
25
member saya ( upline) bgtau web belum betul2 siap..
dpt sgt awal katanya..
x apa saja kita register dan tengok2 dulu....
mana tau cempedak jadi nangka... hahahaha :D :D :D

Jom Daftar Percuma Dulu Kemudian Kita Bicangkan

=> http://www.bvicash.com/?incomeglobal


:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

wangkaya

Active Member
Joined
Sep 15, 2009
Messages
1,017
Reaction score
2
Points
25
member saya yg bagi peluang ni..dia kata peluang ni amat baru web pun baru 50% siap katanya..dia kata kita beruntung dpt tau dulu peluang ini daripada leader TVI Indonesia yg dah buat income rm1.5 juta dlm setahun...jom kita parking dulu katanya akan lancar pada 15 Disember 2010...jika ok kita buat bayaran..jika tak ok kita abaikan...cepat daftar percuma di web>>
http://www.bvicash.com/?global
 

emas999

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2010
Messages
764
Reaction score
0
Points
10
cepat tempah tempat klik link bawah tuuu............
 
Sponsored Post
Top
Log in Register