Biz Investment: RO Water Vending Machine

CG Sponsors




krulnzm

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
123
Reaction score
2
Points
15
Askm semua,

Aku baru joint biznes RO water vending mechine. Dari segala aspek survey dan research yang aku buat bisnes ni akan BOOM!!!
Sapa yang awal masuk akan dapat locatian yang cantik... sebab bisnes ni LOCATION is NO 1. kedua market laa. kalo tak banyak competitor lain mmg masyuk...
Aku dah jumpa satu kompeni yang boleh bagi location yang cantik. Contohnya kat Westport, PTP, TLDM Lumut, Petronas Carigali etc...
Tempat2 yang diorg dapat kontrak pasang mesin air ni semua beroperasi 24 jam sehari 7 hari seminggu 30 hari sebulan... aku dh pegi site visit :)
korang boleh tahan kt tempat tu dlm 30 minit je... memang panas n keje diorg heavy duty. Memang perlukan air yang murah... 20 sen seliter.
Disamping korang dapat duit dari collection mesin air, setiap mesin korang akan dipasang LCD untuk iklan. Korang jugak boleh dapat 10% profit dr iklan2 tu...
Lagi satu kemudahan yang terpenting adalah untuk buat loan untuk mulakan bisnes ni syarikat akan jadi penjamin, loan korang gerenti LULUS walaupun korang bankrup/black list. Sebab bank dah ada track record kompeni ni 15 tahun n semua peminjam dapat balik modal diorang dalam 6 hingga 18 bulan.

Kalo korang berminat boleh email [email protected] aku or PM.

p/s: berusahalah untuk improve diri. make ur dreams come true!
 
Sponsored Post

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
kt CG ada 1 thread psl org kena tipu wat bnda ni bro..cuba belek2.
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
thread ni lagi.. bukan smalam ko dah create ke benda ni ?
 
Joined
Aug 21, 2008
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
Pasal RO water vending mechine ni ada yg dan ada yg penipu. Kalau tak caya cuba kawan2 search dalam CariGold ni under Waterdrop.
 

krulnzm

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
123
Reaction score
2
Points
15
mmg betul tu. waterdrop mmg dh kena kejar dgn kpdnhep. tak semua tipu... kena pandai kaji beb...
 

krulnzm

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
123
Reaction score
2
Points
15
kalo mcm kompeni2 lain diorg tk sediakan tempat. kompeni ni sediakan lokasi yg menarik, tertarik... hehehe
 

krulnzm

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
123
Reaction score
2
Points
15
Iklan flash TV pada mesin air akan mula dipasang pada mac 2009. profit 10% :D
 

krulnzm

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
123
Reaction score
2
Points
15
nama kompeni yg supply mesin tu
Life Time Holidays Sdn. Bhd.
ofis kat Wisma TCL, Jalan Ipoh Bt 3 KL
nama mesin dia air sihat ku.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register