BTC USD 23,091.7 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

biz asam jeruk basah/kering

WMComm

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,845
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
salam geng2 CG.

aku perlukan pertolongan dari korang2 yg ada info ttg pembekal/kedai borong utk perniagaan "ASAM JERUK BASAH/KERING". :D

bulan 1 ni aku run new branch tapi area dia lalu lalang student2 sek men 2 sesi.so aku fikir boleh pergi biz asam2 ni.

kepada sesape yg ada info,sms/call aku 012-3330049(aJAI).kalau dapat area bangi/kajang/cheras/nilai/kl. :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,845
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
ermm bagus bro nie mmg bisnis yg berdaya maju dan menguntungkan... aku pun dh lama berminat nk buka kedai jeruk sb aku tgk pasaran mmg besar.. dulu pernah tanya seorg pakcik kat booth ,dia jual asam. dia kata setiap bulan boleh untung dalam RM 10k huhu banyak tu

yes.modal nak kata besar utk biz ni x besar sangat.lagi pun susah nak rosak melainkan tuan yg telan sendiri.rosak la biz tu. :)):eek::))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register