biz asam jeruk basah/kering

CG Sponsors




WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
salam geng2 CG.

aku perlukan pertolongan dari korang2 yg ada info ttg pembekal/kedai borong utk perniagaan "ASAM JERUK BASAH/KERING". :D

bulan 1 ni aku run new branch tapi area dia lalu lalang student2 sek men 2 sesi.so aku fikir boleh pergi biz asam2 ni.

kepada sesape yg ada info,sms/call aku 012-3330049(aJAI).kalau dapat area bangi/kajang/cheras/nilai/kl. :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
ermm bagus bro nie mmg bisnis yg berdaya maju dan menguntungkan... aku pun dh lama berminat nk buka kedai jeruk sb aku tgk pasaran mmg besar.. dulu pernah tanya seorg pakcik kat booth ,dia jual asam. dia kata setiap bulan boleh untung dalam RM 10k huhu banyak tu
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
yeke bro. aku de knal sorang supplier nih.nanti aku cntact die camne ye.ko pm aku no conctct ko.
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
ermm bagus bro nie mmg bisnis yg berdaya maju dan menguntungkan... aku pun dh lama berminat nk buka kedai jeruk sb aku tgk pasaran mmg besar.. dulu pernah tanya seorg pakcik kat booth ,dia jual asam. dia kata setiap bulan boleh untung dalam RM 10k huhu banyak tu
yes.modal nak kata besar utk biz ni x besar sangat.lagi pun susah nak rosak melainkan tuan yg telan sendiri.rosak la biz tu. :)):eek::))
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
yeke bro. aku de knal sorang supplier nih.nanti aku cntact die camne ye.ko pm aku no conctct ko.
ok.aku dah posted kat atas. :D

012-3330049(aJAI) :)paid
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
ok.aku dah posted kat atas. :D

012-3330049(aJAI) :)paid
waduh. komposer rupanya ko ni. artis nih.:p:p:p:p

besok aku cntact die ha..tnya asam apa dia buleh supply.:D:D
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
waduh. komposer rupanya ko ni. artis nih.:p:p:p:p

besok aku cntact die ha..tnya asam apa dia buleh supply.:D:D
komposer macam aku bukan aku macam komposer. :eek::)):eek:
ok geng.kalau dapat pelbagai asam basah dan kering.nak try kecil2 lama2 jadi besar2. :)paid
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
komposer macam aku bukan aku macam komposer. :eek::)):eek:
ok geng.kalau dapat pelbagai asam basah dan kering.nak try kecil2 lama2 jadi besar2. :)paid
aku dapat agak kat skolah mane ko mau bukak ni. kalau tak jalan reko, kat jalan bukit.:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register