BTC USD 48,092.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Biz Air OR Ais Krim: Mana lagi untung?

krulnzm

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
123
Reaction score
2
Points
15
Hi kawan2 CG,
Kepada sesiapa yang dah join mana2 biz air vending machine atau ais krim(vending/lori). Jom kita bincang mana satu bisnes yang boleh bagi keuntungan yang lebih banyak. :)paid

:)cgrock
 
Sponsored Post

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
kalo kecilan,bisnes air yg untung..
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
airr untung...........
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
aku pikir pun macam tu gak... air lagi untung banding dengan ais krim. apa kata korang pulak?? :)paid

btl,sebab aku penah ikt maklong aku b'niaga..
mmg air lagi untung..
kalo vending mchine nie,
aku kurang pasti plak..
 

krulnzm

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
123
Reaction score
2
Points
15
kalo vending mechine air kena ada lokasi yang menarik laa... baru masyuk. takde competitor lain. dan kawasan yang selalu kena catu air.. hehehe :))
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
kalau biz vending machine, kena hati2. ada banyak kes kena scam mesin air ni. kalau dah tahu nama company tu, search dulu, kalau2 dah scam. Just peringatan. :D

apa kata buat dua2 biz? jual air dan eskrim. hari tu ada tawaran francais eskrim MingoMingo. aku x baca sangat syarat2nya.
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
cendol guna vending mchine ade ke?
 

muhafis

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
6,270
Reaction score
56
Points
70
cube avoid biz dlm vending machine, cube jual air dulu, just to tell u, org indun jual air income maintain 3ribu sebulan, so pity kite taknmpk sume tuh.. mereka boleh, kite lagie lah boleh.. chayo.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register