Bitcoin : Daily Technical And Fundamental Analysis By INSTAFOREX

Live Crypto

Currency
Rates
BTC
12973.8 USD
ETH
389.366 USD
USDT
1.00084 USD
XRP
0.24718 USD
BCH
257.323 USD
LINK
11.7085 USD
BNB
30.808 USD
DOT
4.60221 USD
LTC
56.2319 USD
BSV
171.525 USD

CG Sponsors




Sponsored Post

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
518
Reaction score
44
Points
65
dr semalam best layan ehthereum dan bitcoin, wakakaka
jadila dpt ringit ringit...
esok tuju gold dan pair, hehe
 

zafftbst

Active Member
Joined
Jul 27, 2015
Messages
1,113
Reaction score
3
Points
25
dr semalam best layan ehthereum dan bitcoin, wakakaka
jadila dpt ringit ringit...
esok tuju gold dan pair, hehe
terbaik tuan...boleh kongsi tips macam mana untuk dapat ringit ringit tu;)
 

zedraffi

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,429
Reaction score
12
Points
35
terbaik tuan...boleh kongsi tips macam mana untuk dapat ringit ringit tu;)
tahniah tuan, terbaik strategi dagangan bitcoin dan gold, mmg menjadi idaman nak trade instrumen ni,nak kena strong dulu bab modal dan ilmu.:)cgrock:)cgrock
 

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
518
Reaction score
44
Points
65
crypto naik terukk tahun ni, nyesal pulak den dari dulu nk join xjoin2 lg 🙃
nak sampai klimaks dah bitcoin ni, lepas ni replace benda lain kot
atau jadi bitcoin v2, hehe
layan ethereum best lagi, leceh juga
benda2 crypto ni modal kena besar, mcm usd10k letak, baru best menuai hari2...mesin duit
hahaa
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,448
Reaction score
305
Points
131
dulu prasan dah jatuh ke USD4k..
masuk balik manual surf, baru prasan dah naik ke USD10k..
maksudnya Bitcoin ni mmg bole buat pelaburan mcm emas..
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,390
Reaction score
593
Points
171
nak tunggu bitcoin jatuh. mmg susah lah..

p/s: rugi tak beli masa tahun 2008
 
Sponsored Post
Top
Log in Register