BTC USD 23,786.9 Gold USD 1,928.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bisnes Sempoi / Low Class tapi Lumayan? Jom Senaraikan!

isteri_aku

Active Member
Messages
2,307
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,307
Reaction score
119
Points
43
apa hebat dia warga asing smpai boleh jadi bos? founder banyak duit? dijaga sesetengah taikun? kerajaan x amik pot hal niaga diorg? org kita sapot bisnes diorg?
Hebat dia sebab mmg fokus 110% nak carik duit. Apa peluang nampak, dia sebat tu yg kawan nampak.

Kalo orang yg nak menjalani hidup normal, commit pada family dan anak2, taknak tinggal solat jemaah kat surau, nak beriadah dgn kawan2 dan keluarga dan nak ada masa layan keperluan/keinginan sendiri mmg lebih selesa jadi pengguna atau makan gaji sahaja. Dan kawe sebagai orang local mmg kawe xkan pk nak niage 😬
 
Sponsored Post

pelitaminyak

Legendary Member
gem
Messages
12,630
Top Poster #6
Joined
Aug 13, 2008
Messages
12,630
Reaction score
3,631
Points
261
Awards
1
Bisnes Perawatan Islam. Paling kurang pun dapat RM50 sekarang. Kursus pun banyak dah sekarang. dari darul syifa, darul salam, dan perawat2 lain. Cuma high risk skit. takut JIN stanby time kita tua nnt..
Pensulap merah ganggu sekarang ni........ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register