Bisnes>mai pakat2 tgk

CG Sponsors




pokokepal

Freshie
Joined
Jan 2, 2010
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
Kalung Ener-G Rafa dihasilkan dengan penggabungan lebih dari 30 jenis mineral 100% semulajadi. Dengan menggunakan teknologi dari Korea, ianya dipanaskan sehingga 1,600 °C disusuli dengan proses penyejukkan yang perlahan. Kalung Ener-G Rafa berkemampuan membebaskan Infra Merah Jauh (FIR) dan mengandungi 2000 ion negatif per cm³. Struktur dalaman unik Kalung Ener-G Rafa mampu mengumpul, memfokus dan membebaskan tenaga bagi mengimbangkan fizikal, mental, dan kerohanian.

Berminat sila hubungi : 013-9988968
 
Sponsored Post

akmalphg

Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
1,621
Reaction score
22
Points
30
bisness apa ni bro... citer ler lagi baru faham
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
bagus berniaga mcm ni,
 

pokokepal

Freshie
Joined
Jan 2, 2010
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
hu2..produk ni dri RAFA GREEN..aq fokuskn pda produk kesihatan dye..mmg pwer..namnye E-nergy Pendant gabungan 30 bahan mineral yg dipnaskn dgn suhu yg tggi..Alhamdulillah kebanyakkan penyakit prospek aq hmpir pulih..013-9988968, hubungi untk kterangan lnjut..
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,867
Reaction score
8
Points
65
nak berniaga pun kene tgk kanan kiri gak. takde la sampai salah section. makin byk plak aku tgk topik2 salah section ni
 

iorichee

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
hu2..produk ni dri RAFA GREEN..aq fokuskn pda produk kesihatan dye..mmg pwer..namnye E-nergy Pendant gabungan 30 bahan mineral yg dipnaskn dgn suhu yg tggi..Alhamdulillah kebanyakkan penyakit prospek aq hmpir pulih..013-9988968, hubungi untk kterangan lnjut..
betul tue...
saya salah sorang pengguna....
sebab tue saya tau ada thread tue....
tak salah cari pelanggan...

:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register