Bisnes Loan Gadget & Smartphone

Recommended Brokers


NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,442
Reaction score
9
Points
25
Salam Cgrian,

Siapa sini pengalaman ada buat perniagaan ni? Boleh share pengalaman & requirment nak buat x? Adakah kena collabs dgn aeon credit credit?
 
Sponsored Post

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,442
Reaction score
9
Points
25
SELAMAT PAGI


BUMP BUMP BUMP


ADA SIAPA OTAI CG TAU?
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,442
Reaction score
9
Points
25
Salam CGrian,

ada siapa siapa2 tahu berkenaan pasal ni? huhuhu.. i need someone guide ..
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,442
Reaction score
9
Points
25
haluuuu. try UP UP UP lagii.. mungkin malam ni ada org tauu...
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,508
Reaction score
108
Points
38
Salam Cgrian,

Siapa sini pengalaman ada buat perniagaan ni? Boleh share pengalaman & requirment nak buat x? Adakah kena collabs dgn aeon credit credit?
kedai handphone aku tak tau.tapi yang aku tau kalau kedai lektrik/kedai komputer yanhg ada ikat dengan Aeon..kedai tu sales sebulan kena RM 100K keatas..bende ni requirement tahun 2010 .
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,442
Reaction score
9
Points
25
kedai handphone aku tak tau.tapi yang aku tau kalau kedai lektrik/kedai komputer yanhg ada ikat dengan Aeon..kedai tu sales sebulan kena RM 100K keatas..bende ni requirement tahun 2010 .
Besar jgak. Tpi ni base on kedai elektrik @ kedai komputer kan. Rasanys untuk gadget ke apa maybe kurang kot. Tpi tula info benda mcm ni susah nak dpt.
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,508
Reaction score
108
Points
38
Besar jgak. Tpi ni base on kedai elektrik @ kedai komputer kan. Rasanys untuk gadget ke apa maybe kurang kot. Tpi tula info benda mcm ni susah nak dpt.
gadget2 ni ada parent company diorang sendiri. parent company adalah yang meniaga jual komputer/laptop/IT . yang parent company ni tak boleh direct jual kerana apa? kalau jual phone installment sebelah komputer/laptop confirm2 sales laptop/pc jatuh.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register