bisnes jual kambing

CG Sponsors




frosted_head

Junior Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
97
Reaction score
0
Points
6
:psalamz tu all cgrian..nak tanya pendapat korang nih.Sekarang nih aku nak jual kambing.Tapi tak tau mana nak jual.If possible nak jual secara pukal.semua sekali.Ada buyer..tapi beli 2,3 ekor.Nak tampung kos kambing tuh and duit pekerja tak cukup la.so aku nak mintak pendapat korang la.Mana tau ada sapa2 ada contact ker apa ker.Jasa korang amatlah aku hargai.Aku nak let go kambing nih secepat yang mungkin.Tolong ler ek:)
 
Last edited:
Sponsored Post

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
brapa ekor semua skali tu bro..
 

frosted_head

Junior Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
97
Reaction score
0
Points
6
brapa ekor semua skali tu bro..
dalam 400 ekor bro...siap ada yang bunting2 lagi tuh....jual kat pasar x leh...nak jual yang lom lapah lagi...kalau nak jual kat pasar kena wat kandang lak kat pasar tuh
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,118
Reaction score
90
Points
80
..400 ekor??????

..kambing baka apa....susu ke daging..

..pakcik dell mmg penternak kambing
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
knp nak letgo....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register