BTC USD 30,079.8 Gold USD 1,815.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bisnes apa yg sesuai utk masa sekarang

aeolian

Active+ Member
Messages
3,929
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,929
Reaction score
320
Points
56
buat bisnes jual makanan dari rumah jer
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
52,606
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,606
Reaction score
1,814
Points
596
Produk sapu2 naik nie keperluan atau kehendak bang daus.

Tak brapa pandai belajar ekonomi bang daus.

Sekolah takat derjah 6 jek...
Saya tanya bro

Nasi tue kehendak ka keperluan

Bagi laki bini

Keras tue kehendak ka keperluan

Sendiri pikiaq la na
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
26,114
Joined
Jan 12, 2008
Messages
26,114
Reaction score
4,594
Points
261
Awards
1
Contoh bang?

Takat ni semua yg aku nampak laris dalam on9 shop semua murah dari mana2 kedai. Beli borong sekalipun 1000pcs cth , harga lebih mahal dari shopee..

Cth wife aku masuk jadi agen shaklee.
Beli kat stokis yg ada kad egen lebih mahal dari order kat shopee

shopee depa pontong harga bang...memang mcm tu...stokis kena jual harga ikut law....semua syarikat MLM ada masalah ahli yg jual kat shopee dan potong harga...sebab tu produk top up mereka untuk maintain ranking....pembeli atau pengguna akan cari yg murah je
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,037
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,037
Reaction score
361
Points
46
Saya tanya bro

Nasi tue kehendak ka keperluan

Bagi laki bini

Keras tue kehendak ka keperluan

Sendiri pikiaq la na
Kita tanya kita pulak kena jwb.

Kalo sampai kemaruk nak keras manjang pon kirer keperluan ker bang daus..

Patut banding keras dengan madu 3 bang daus...

Banding dengan nasi...bang daus memang lejen nasi kandaq laa....
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
52,606
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,606
Reaction score
1,814
Points
596
Kita tanya kita pulak kena jwb.

Kalo sampai kemaruk nak keras manjang pon kirer keperluan ker bang daus..

Patut banding keras dengan madu 3 bang daus...

Banding dengan nasi...bang daus memang lejen nasi kandaq laa....
Allahuakhbar

Laki bini nie dia lain machiam kalau banding bujang

Keperluan kehendak dia lagi banyak pada yang sorang

Sorang nie terhad perbelanjaan satu ja mulut nak jaga

Bila dah laki bini

Ada dua mulut nak jaga 2 orang nak jaga

Sendiri kena mengharungi baru leh rasa

Macam kita yang tak besa rasa sempoinya nasi kandar

Camna kita nak tau nasi kandar tue sempoi lagumana

Mau try baru tau
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,037
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,037
Reaction score
361
Points
46
Allahuakhbar

Laki bini nie dia lain machiam kalau banding bujang

Keperluan kehendak dia lagi banyak pada yang sorang

Sorang nie terhad perbelanjaan satu ja mulut nak jaga

Bila dah laki bini

Ada dua mulut nak jaga 2 orang nak jaga

Sendiri kena mengharungi baru leh rasa

Macam kita yang tak besa rasa sempoinya nasi kandar

Camna kita nak tau nasi kandar tue sempoi lagumana

Mau try baru tau

Baik2 bang daus.

Risau bila dah naik keras 2 inci kena nasi k yang lain jek.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register