Birthday my daughter 6 tahun

CG Sponsors




kelempap

Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
1,825
Reaction score
39
Points
30
any idea tak nak bagi aper...aku buntu fikir kannya sbb kebanyakan benda dah ader..:-?
 
Sponsored Post

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
abak tuh kecik lagik... lom tau appreciate lagik rasanyer walaupun kita belikan kereta sebijik.... :)

buatlah majlis kecik... panggil anak2 jiran dan sedara mara utk meraikannyer.... :D
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kalau anak pompuan.....bg dress lawa2....:D

kalau anak lelaki bg jam...:D
 

kelempap

Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
1,825
Reaction score
39
Points
30
majlis tu mmg ade buat tp bsk...bukan dia tak tau appreciate..lebih dari tu bang..budak2 zaman skang ni dah pandai...
 

RINI ROSES

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
17,170
Reaction score
6
Points
115
celebrate kat mana2 tempat dia suka lerrr...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
belikan dier acer one, internet connection satu.....
buatkan dier satu ID kat CG.......
fuhhh......boleh gak tue........
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
pandai cam mak bapak dia gak.... :D:)cgrock:)cgrock

majlis tu mmg ade buat tp bsk...bukan dia tak tau appreciate..lebih dari tu bang..budak2 zaman skang ni dah pandai...
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
anak 6tahun!

bestnyer!

hadiah?

selalunyer umur2 neh depa suka main2 lagik

so:
1- toys
2- teddy bear
3- anak patung barbie (kalau leh cari yang bleh sikat2 rambut lagi baik)
4- baju (?) - biasa sgt

tapi aku rasa teddy bear is d best!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register