To Sell Bio aura rm600 area KL, Bangi, PJ

CG Sponsors




din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]


ADA 3 SET SAHAJA.

AKU TOLONG JUAL KAWAN PUNYA.

COD TESCO AMPANG SAHAJA. KALAU DAH SOLD OUT AKU AKAN IMFORM. HARGA DAH TETAP DAN TAK ADA TAWAR MENAWAR YE. TQ

:)):)):)):)):)):))
 
Sponsored Post

Heidir79

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 20, 2006
Messages
2,992
Reaction score
6
Points
25
warranty mcm mana bro?
 

din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
warranty macam biasa...1 tahun

012-2974877
 

din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
kalau nak boleh cod di ampang.

aku cuti 2 minggu start hari sabtu ni nak balik kulim,kedah. kalau ada yang berminat kena cepat ye. sesiapa duduk di penang atau dekat dengan kulim boleh call aku kalau berminat.

012-2974877
 
Last edited:

Heidir79

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 20, 2006
Messages
2,992
Reaction score
6
Points
25
Klu post ke sibu, sarawak + tambang bape agak2 bro? berminat nih.. mcm mana nak claim warranty incase ada apa2 berlaku dgn item nanti bro? maksud sy dlm jangka masa 1 thn tu la... serius buyer..
 

din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
kos pos RM75. kalau berminat petang ni saya boleh pos. pasal warranty jgn risau, apa-apa hal call aku. Setakat la ni aku jual semua ok.

kalau betul2 berminat boleh call aku di talian 012-2974877
 
Sponsored Post
Top
Log in Register