BTC USD 62,491.0 Gold USD 1,802.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help "Bini aku bawak jantan masuk bilik hotel mase keja KLIMS Motorshow.

alonso

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
dicedok dari sumber lain.....


"Hmm...

Baru nak lelap mate petang ujung minggu dah ade yang nelfon teman mengadu hal pasal perangai isteri. Susah jugak ade henfon zaman sekarang ni, kalau dulu takde henfon tak de pulak orang nak mengganggu, skang ni, pantang nak lelap mata ade jer yang gatey tangan menekan nombor mendail nombo kite ye..alahai tak pe le, kawan punya pasal teman sanggup korban jiwa dan raga.

Masalah kawan teman ni pun bersangkut pasal henfon jugak, secanggih2 henfon rupa2nya banyak jugak keburukannya. Ceritanya gini, bini kawan teman ni keje dengan jabatan jualan sebuah syarikat pengeluar kereta di Malaysia. Sebagai sales personel ni, banyak ler kena travel ke hulu ke hilir buat promosi jualan. Baru dua tiga hari lepas bini dia kena bertugas di KLIMS (KL International Motor Show 2010) kat PWTC. Kawan teman tinggal di Seremban dan keje dengan jabatan kerajaan dan ada sepasang anak 2 dan 4 tahun.

Kawan teman citer dia dapat SMS pelik dari bini dia. SMS tu tertulis " Bilik Ita No 10 tingkat 21, kul 10 mlm ni lepas keje kita jumpa !". Kawan teman jadi was-was, dia pelik sangat nape tetiba bini dia hantar sms macam tu pada dia sedangkan dia sendiri tak tahu hujung pangkal apa yang bini dia katakan dalam sms tu. Dia saspek bini dia ada skandal dengan jantan lain...jeng jeng jengggg!!!

So dia call teman mintak teman jadi spy. Teman kata nak spy camner kat KL tu ada beratus hotel. Jenuh nak survey hotel yang ada lebih 20 tingkat. Teman suruh dia call jer la, tanya bini dia, tapi dia tak nak..dia mcm tak puas hati kalau tak tau apa yang bini dia buat di KL lagipun dia kena mengasuh anak2. So, sebab kesiankan kawan teman ni, teman pun turutkan jer. Lebih 12 hotel teman call, finally teman dapat tahu ada satu hotel yg company tempat bini kawan teman ni keje booked...tiga bilik semuanya, kebetulan hotel tu sebelah jer dengan PWTC, lima bintang lak tu..tapi kawan punya pasal, teman booked jugak satu level dengan bini dia malah bersetentangan pintu bilik.... selesai RM450 ++ duit teman. Cuma teman tak sure samada, bini dia pun lepak kat situ gak. Tapi memandangkan maklumat senarai bilik yang teman dapat, salah satu bilik sama dengan bilik yang bini kawan teman citer dalam sms dia...2110....so teman amik bilik 2134 opposite bilik tu...jeng jeng jeng!!

Nak disingkatkan cerita, confirm bini kawan teman memang bawak masuk jantan dalam bilik tu. Setiap kali dengar orang bukak pintu, teman akan ngintai kat lubang pintu bilik teman dan sahhhh!! memang bini dia buat keje tak patut tu. Dalam hati teman, rasa macam nak bagitau pada kawan pada masu tu gak, tapi tak sampai hati, takut jadi caca merba rumahtangga diorang, takut dihumbannya anak keluar tingkap..maklumlah, kawan teman tu memang panas baran sikit karekternya, teman pun pernah kena sebijik dua dengan dia gaduh pasal rebut awek kat universiti dulu...

Pagi esoknya, teman mandi awal-awal, dan turun breakfast. Agak lama gak menunggu baru teman nampak bini kawan teman turun breakfast sekali dengan sorang lelaki, siap paut lengan laki tu lagi...teman rasa macam nak penendang jer bini dia tu depan orang ramai, tapi memandangkan dia bini orang, dan pada masa tu ramai sangat tetamu yang breakfast sekali...teman pendamkan perasaan teman tu.

Masa tengah breakfast, mata teman liar jer memandang ke meja diorang, sakitnye hati, memang sah lelaki separuh umur tu berskandal dengan bini kawan teman. Teman keluarkan henfon, dari jauh teman snap foto diorang tengah makan sebagai bukti. Lepas makan, diorang bangun dan tuju ke lift, teman ikut dari jauh...gambor diorang pegang tangan, tampar ponggong dan yang gitu-gitu semua teman snap sekali..bukan sekeping tapi, teman buat burst enam frame sekali gus pakai henfon canggih teman...

Sampai depan lif, teman berdiri sebelah bini kawan teman, dia terpandang teman, muka dia berubah tapi tak senyum..macam cuba mengingati sesuatu, badannya direnggang sedikit dari jantan separuh umur tu. Bila lif sampai, kami naik sekali, dia diam, lelaki tu jer yang bercakap ... manja sungguh, macam baru lepas bulan madu, teman diam..berdehem pun tak. Bila sampai tingkat 21, kami keluar lif .... bini kawan teman berjalan di depan, lelaki separuh umur di tengah .. teman di belakang, teman tengok bini dia buka pintu bilik hotel, diikuti lelaki tu masuk...dan teman pun buka pintu bilik teman dan teman pun masuk.. teman perasan, dia tengok teman dari dalam bilik, tangan kanan pegang pintu bilik..tangan kiri pegang dada..mungkin beristigfar, mungkin dia dah ingat siapa teman .. mungkin dia tahu rahsia sumbangsih dia semakin terbongkar..

Setengah jam selepas teman masuk bilik, masa teman lepak atas katil ... teman dengar ada orang ketuk pintu bilik teman dua tiga kali, mula-mula perlahan, kemudian semakin kuat ... teman tak layan sebab teman dapat rasa siapa yang ketuk..teman biarkan, dan ketukan tu pun hilang, kemudian telefon bilik berdering.. pun teman biarkan. Teman gelabah tak tahu nak buat apa... kalau dibagi tahu kawan teman, mesti hancur rumahtangga diorang, kalau tak dibagi tahu mesti teman turut berdosa...telan mati bini, luah mati awek..teman konfius sangat!!

Apa patut teman buat...? "




update : Setelah teman pikir dalam-dalam, teman dah maklumkan pada adik kawan teman (lelaki). Petang nanti kami jumpe dan teman akan serah semua bukti pada adik kawan teman tu...tapi bukan pada kawan teman sendiri.

Teman harap, dia bijak nak selesaikan masalah abangnya sendiri..... pada masa yang sama teman minta korang bersabar, mungkin esok lusa ... kita akan tau apa yang berlaku seterusnya.

Teman saspek, lelaki separuh umo tu boss bini kawan teman, orangnya nampak berusia tapi masih steady. Bawak keter Perdana V6. Cuma satu teman tak pasti, adakah mereka terlibat dengan seks luar nikah? Alangkah baiknya kalau teman ada peranti spy macam James Bond ..... siap boleh rakam perbualan dan aksi panas bini kawan teman ni dalam bilik... astaghafirullah, ape nak jadi dengan pempuan zaman sekarang ni..!







update 12/10/2010

berita terbaru, derang dah pun bercerai, adik kawan teman bagi tau petang kelmarin, teman tak terkejut sebab teman dah agak perangai kawan teman tu. Bukti2 yang teman dapat, semua dah dia serahkan pada abangnya (kawan teman) dan akan di gunakan di mahkamah untuk proses penceraian, kedua-dua anak masih di bawah jagaan kawan teman, dah diserah pada ibubapa di kampung (Jerai, Kedah). Kawan teman amik cuti 2 minggu..dia ada cuba contact teman, tapi teman tak angkat telefon sebab teman tak tau nak kata apa, dia SMS terimakasih pada teman, teman tak balas, dia SMS hanya Allah SWT yang dapat balas jasa teman ...pun teman tak balas.

Dalam hati teman..perkara yang paling teman takut dah berlaku, teman rasa sebab teman mereka bercerai..kalau bukan kerana foto di hotel tu, mungkin derang masih suami isteri dan anak2 derang tak hilang kasih sayang ....

Teman sedih la ....




update 11/12/2010

Ada berita terbaru, teman jumpa kawan teman ni, dia nampak happy, kami main bowling sekali, dan teman kenalkan dia kepada office mate teman, anak dara comel lote, pandai mengaji, solat tak penah tinggal, muka bujur sirih, putih melepak, berlesung pipit, bibir bak delima merkah dan banyak lagi kualiti jelitawan yang ada padanya ( meleleh airliur teman)...

Teman harap mereka serasi dan bahagia nanti. Selesai sudah kerja teman..teman nak call Feeza, cikgu cun sekolah tadika anak teman jap..
 
Last edited:
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
jawapannya tempek ja di cg............ekekekeke
 

powg

Fun Poster
Joined
Jun 7, 2010
Messages
226
Reaction score
3
Points
25
erkk teman ke 1st yg membaaca nya.. ehem
 

girlsilver

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
repot kat jabatan agama jer...pastu repot skali skali kat laki dia
sama2 serbu...benda2 cmni xelok nk sembunyi, nti kita gk dpt dosa
sbb biarkan cmtu....

krg mandai2 repot kat laki jer, jd pembunuhan kn mslah, dh ler
kwn dia ni panas baran, nti kalu dia nk marah ker ape, biar
jab agama ade skali...

aku dok pk bro alonso jd spy :)):)):))

saya udah menjd spy...anda bila lagi...laporkan kegiatan maksiat
berdekatan anda :D
 

mattop

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
kemungkaran yg jelas dan terbukti wajib di banteras..
 

danzaimar

Legendary Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,505
Reaction score
46
Points
120
kalo aku yg jd 'teman', aku tegur je time betina tu tgh menggatal..lagi kaw2 cuak betina tu!!huhuhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register