Bincang2 pasal Akaun ProNiaga Kat Mudah.my

CG Sponsors




notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,299
Reaction score
540
Points
126
no phone sama je saya pakai
no ic je saya reka tiap kali tukar emel
mudah cuma pentingkan duit saja. pelindungan pengguna lantak korang la kena scam.
 
Sponsored Post

orangseni

Legendary Member
Joined
Aug 27, 2010
Messages
10,719
Reaction score
10
Points
115
hahahahaha :)) dah 2016. ni betul sembang kencang :))

baca feedback kat blog banyak kata tak berbaloi bukak proniaga.
Hahaha .... dulu2 aku de jual minyak moto, noto kereta, alat sukan .... tuh nak bukak akaun ... sekarang fokus barang kesihatan je :)cgrock
 

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,133
Reaction score
211
Points
123
Credit aku banyak expired camtu je..apa salah bagi credit x expired..
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,625
Reaction score
143
Points
48
Sekarang semua bahagian dh berbayar...#:-S#:-S
bahagian servis dah berbayar 20 kredit dan bhgian profesional equiment dah berbayar rm10. baru tahun ni start bayar.

aku lagi prefer mudah.my. pasal buyer direct call. atau sms.atau whatsap.
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,625
Reaction score
143
Points
48
camni, kalo ikut contoh kau bro, katakan aku search myvi pastu pilih selangor, aku akan jumpa iklan kau 'segera'.tapi kalo aku type myvi pastu pilih negeri All, iklan kau akan jatuh ntah mukasurat bape ntah. Kalo aku taip negeri lain, iklan kau memang takkan kuar.

Yg aku nak, tak kira negeri mana prospek pilih, iklan kau tetap akan kuar.
ini kena guna features ads sebelah kanan. rm20 utk seminghu rm48 utk 2 minggu problem is features yg tepi tu cuma dekstop shj nmpak. kalau buyer pakai phone atau iOS atau android mmg x nampak. ads yg tepi tu dia akan accross seluruh area negeri cth ko letak kat kepong. so dengan ads tu satu kl nmpk ads ko. entire mlaysia pun sama.
 

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
721
Reaction score
6
Points
15
berbaloi bayar....

iklan free pun banyak juga aku buat untuk jual barang2 dalam rumah yang tak pakai..
daripada timbang kilo atau tak dapat apa.. at least dapat RM10++ RM70 pun aku pernah dapat.. jual akuarium jer asal nak buang haha..

tips aku.. tajuk kena betul. kalau jual minyak JTX kena tulis macam ni ""Minyak Pelincir Kereta JTX1000 JTX 1000"

so kalau orang search jtx pun keluar
so kalau orang search jtx1000 pun keluar
so kalau orang search jtx 1000 pun keluar
so kalau orang search minyak pun keluar

hahah banyak pula so so so
 
Sponsored Post
Top
Log in Register