Bincang: Pelaburan Emas di The GOLD LABEL Sdn Bhd

CG Sponsors




mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
salam rakan2...aku di approach agent tuk laburkan duit ke skim emas di The GOLD LABEL Sdn Bhd...min purchase 100grm dan setiap bulan dapat ROI sebanyak 2.5%....lebeh kurang 30% setahun !!!

ade sape2 yg pernah dengar skim ini dan ketelusan skim ini? :-?

ni website dia > http://www.thegoldlabel.com
ade 2 opis..satu di singapore dan satu di kawasan midvalley...
 
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
salam rakan2...aku di approach agent tuk laburkan duit ke skim emas di The GOLD LABEL Sdn Bhd...min purchase 100grm dan setiap bulan dapat ROI sebanyak 2.5%....lebeh kurang 30% setahun !!!

ade sape2 yg pernah dengar skim ini dan ketelusan skim ini? :-?

ni website dia > http://www.thegoldlabel.com
ade 2 opis..satu di singapore dan satu di kawasan midvalley...
ada port baru lah...... :)
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,013
Reaction score
282
Points
91
dh ada yg buka thread dh pasal gold label ni...
tp ntah mana pegi dah thread tu...
kat bj pun ada, tp x brapa dpt sambutan sgt....
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
dh ada yg buka thread dh pasal gold label ni...
tp ntah mana pegi dah thread tu...
kat bj pun ada, tp x brapa dpt sambutan sgt....
aah...kalu ko google nama kompeni ni..bleh dpt search list dari CG..tapi dah hilang dah..ko click kat 'cache' nanti bleh view thread tu...kat page#1 aje pun...baru post dlm 3rd jan baru nih...
 
Last edited:

logammaut

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2009
Messages
9,221
Reaction score
225
Points
73
Aku perasan mmg ada sbb aku penah reply dlm tu. Tapi dah hilang lak. Thread tu serabut 2-3 kali tukar tajuk. Dah kena delete kot. Sape rajin try la cari.
 

shamkaya87

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,961
Reaction score
9
Points
25
ini bukan nya skim pelaburan tapi jual beli emas..
konsep trading..
anda bayar n anda dapat emas..
so di sini xde istilah pelaburan..
harap dapat membantu..:):):)
 
Last edited:

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,013
Reaction score
282
Points
91
saya baru je menjadi agen..
tp jangan salah faham..
ini bukan nya skim pelaburan tapi jual beli emas..
konsep trading..
anda bayar n anda dapat emas..
so di sini xde istilah pelaburan..
harap dapat membantu..:):):)
mksudnya awk ni ejen gold label?
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
saya baru je menjadi agen..
tp jangan salah faham..
ini bukan nya skim pelaburan tapi jual beli emas..
konsep trading..
anda bayar n anda dapat emas..
so di sini xde istilah pelaburan..
harap dapat membantu..:):):)
ok..then cam mana pulangan 2.5% sebulan tu? ni yg meragukan tu...bleh share how the skim been designed? :)
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
aku tak endorsed program2 seperti ni !
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,013
Reaction score
282
Points
91
bayor pakai cek, 2-3 hari tunggu bila duit clear baru dia bagi emas kat kta...
dlm tempoh menunggu yg seriau tuu.... cash dia x terima..
itu yg aku paham laa...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register