Bincang pasal torrent

CG Sponsors




epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
Assalammualaikum…

Dulu aku seronok download2 drama2 menggunakan torrent sampai penuh hdd. Pastu kene capping dan kerana hdd aku dah penuh. aku benti mendownload. Pastu skrang ni tergerak hari nak download balek drama sebab dah ade hdd baru tapi aku bengang tol sebab speed cam aku bayar RM10 je sebulan. Aku pakai client deluge version terbaru. Pakai version lame masih leh dapat speed yg sepatutnye. Aku benti gune sebab asik crash. Tu yg x tahan …
korang korang ade client yg best. share la eh .
kalau ade tips2 pun meh kongsi…
banyak drama terginggal nak download ni..
 
Sponsored Post

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
uh pakai µTorrent je..#:-Sspeed paling laju pon 45+kbps je..
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
kalau aku pakai utorrent..
speed paling tinggi leh dapat 10kbps je ..
itu pun kadang2...
lemah semangan nak mendownload ...
 

prominen

Freshie
Joined
Sep 14, 2008
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
deluge lama kalau pakai kat vista amat kurang berlaku crash...so instead pakai XP, cuba try kat vista...speed pon memuaskan...
 

polong

Active+ Member
Joined
May 22, 2008
Messages
3,818
Reaction score
17
Points
25
pakai rapidshare jer..:D
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
aku rse xde ape nak di bincang ...my torrent is dead man...ntah ape2 lembab ntah...geram glerrr
 

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
benda ni leh jd lembab sbb x ramai yg sedut kn..
klu ramai.. xde masalah nk sedut rasanye..
 

<amir>

Fun Poster
Joined
Oct 30, 2008
Messages
346
Reaction score
1
Points
15
Biase aku pakai ares je.. ok beb..
 
E

En.Hafiz

Guest
Saper tahu nak download movie / drama in bulk? kira sekaligus satu season
 
Sponsored Post
Top
Log in Register