BTC USD 66,497.3 Gold USD 2,405.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Bilik sewa berdekatan mahkamah tinggi jalan duta

Sponsored Post

any info?.........

aku keja jat jalan duta ni...tapi aku dok kat selayang...setau aku la,kwn2 aku byk sewa kat belah belakang ni..area segambut n segambut dlm..ko kena dtg pusing2 belah ni bro coz org belah segambut ni style mcm dok kat kg2 kite gak...ok je kalu dtg tanye2 n usha2..takat aku tau kalu rumah teres yg style lame sket stil murah gak...belah segambut dlm pun ade apartment yg range [email protected] nak flat pun ade gak dlm 3 rat...kalu mls sgt, ko leh g 7e kat sebelah jln kuching kat sebelah restoran bapak, kat notis board die byk iklan umah sewa kat area2 tu...gud luck...:)cgrock
 
aku keja jat jalan duta ni...tapi aku dok kat selayang...setau aku la,kwn2 aku byk sewa kat belah belakang ni..area segambut n segambut dlm..ko kena dtg pusing2 belah ni bro coz org belah segambut ni style mcm dok kat kg2 kite gak...ok je kalu dtg tanye2 n usha2..takat aku tau kalu rumah teres yg style lame sket stil murah gak...belah segambut dlm pun ade apartment yg range [email protected] nak flat pun ade gak dlm 3 rat...kalu mls sgt, ko leh g 7e kat sebelah jln kuching kat sebelah restoran bapak, kat notis board die byk iklan umah sewa kat area2 tu...gud luck...:)cgrock

ok bos tengkiu :D area kawan bro sewa tu blik sewa banyak tak? gua kat ganu skang nih..jumaat ni baru gerak usha sane ...so tu yg riki awal2 dulu :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register