Bila masa sesuai launch ebook baru?

CG Sponsors




TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
Berapa haribulan yg sesuai kita jual ebook affiliate baru di pasaran malaysia.

Pada yg biasa launch produk boleh share di sini :)
 
Sponsored Post

TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
org government dpt gaji 25 hb, dan yg swasta 28 ke 1 hb kut
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
yup... hujung bulan... dan selasa atau rabu hari yg sesuai... :)
 

walt174

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2009
Messages
279
Reaction score
1
Points
15
time cuti weekday pon ok...ogr dok ngadap kom kat umah....
 

walt174

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2009
Messages
279
Reaction score
1
Points
15
bro biasa promote ebook ya? :)
Tak gak...tapi pernah join ngan membe satu masa dulu...wat e book ni meletihkan kan....tapi aku shere je menda yg pernah aku wat dulu...dah tak ingat pun...tapi masa yg paling cantik iasah;
-Time student2 dapat loan atau biasiswa..camana nak tahu kena wat reserch ngan adik2 kat u..
-time cuti semesta atau cuti2 malaysia yg agak panjang cam time raya atay cuti am..
-semestinya time orang gomen ngan swasta dapat gaji...
-selepas ko wat promosi gila2...kaw2...tapi ebook jangan lepas kat merket dulu...kasi hint2 je...
-last skali lepas ko wat solat hajat.
ok...pilih la jalan terbaik utk promosikan dulu ebook baru kasi boom satu kali...ebook ni panas kejap je...pastu nak wat yg baru...dan baru...dan baru...ok....ariosssss!!:-?
 

TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
Tak gak...tapi pernah join ngan membe satu masa dulu...wat e book ni meletihkan kan....tapi aku shere je menda yg pernah aku wat dulu...dah tak ingat pun...tapi masa yg paling cantik iasah;
-Time student2 dapat loan atau biasiswa..camana nak tahu kena wat reserch ngan adik2 kat u..
-time cuti semesta atau cuti2 malaysia yg agak panjang cam time raya atay cuti am..
-semestinya time orang gomen ngan swasta dapat gaji...
-selepas ko wat promosi gila2...kaw2...tapi ebook jangan lepas kat merket dulu...kasi hint2 je...
-last skali lepas ko wat solat hajat.
ok...pilih la jalan terbaik utk promosikan dulu ebook baru kasi boom satu kali...ebook ni panas kejap je...pastu nak wat yg baru...dan baru...dan baru...ok....ariosssss!!:-?
bagus idea ni,boleh share banyak lagi :)
 

Dr.Ebay

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2009
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
org government dpt gaji 25 hb, dan yg swasta 28 ke 1 hb kut
bergantung kat e-book 2 la..kalau best...bila2 pon tetap laku..kalau setakat nak jual sekadar nak dapat untung, jual kene pada masanya pon xguna sebab lepas 2 or 3 orang beli, dah macam2 sumpah seranah n feedback buruk dari org ramai..
nak senang cerita, asalkan product berkualiti..bila2 masa pon bleh lauch:):)cgrock:)cgrock
 

TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
bergantung kat e-book 2 la..kalau best...bila2 pon tetap laku..kalau setakat nak jual sekadar nak dapat untung, jual kene pada masanya pon xguna sebab lepas 2 or 3 orang beli, dah macam2 sumpah seranah n feedback buruk dari org ramai..
nak senang cerita, asalkan product berkualiti..bila2 masa pon bleh lauch:):)cgrock:)cgrock
kalau kat forum mmg akan kena marah kalau takde kualiti, tapi...

kalau org tu promote kat seo, video sharing dan classifeds, mmg tak bole nak beri testimoni kan?

bro ceritalah pengalaman jual ebook, mana tau boleh beri semangat utk CGrians
 
Sponsored Post
Top
Log in Register