Santai Bikers tak nampak kabel lori yang sedang tarik bas

CG Sponsors




Latest Threads General Chat

Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,064
Reaction score
1,760
Points
201

accessive

Active Member
Joined
Feb 17, 2014
Messages
1,104
Reaction score
212
Points
43
Fuhh gila btul..
Spatutnya ada sorang guide kt luar sambil lambai2 pegang kain ke apa.
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,565
Reaction score
262
Points
96
Boleh putus badan. Patutnya kena ada escort untuk towing cara macam tu
 

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,127
Reaction score
1,044
Points
101
dah jadi SOP motor..mana nak berhenti atau slow...selagi ada ruang ..hantam je..mcm juga kita nak belok kat selekoh simpan....celah sempit tu jugak motor nak masuk kona...kita nak undur...takde maknanya mereka nak beri jalan....lajukan lagi motor adalah sebab nak lepas....apa yg jadi dalam video ni biasalah...
Patutnya motor tunggu bas lepas dulu..kabel tarik bas bukannya macam tali tangsi tak nampak. Ni melulu/terburu buru
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,318
Reaction score
424
Points
91
Bahana jenis tak reti bersabar kat atas jalan.
Bas tu dah keluar dekat separuh jalan, bagi lah dia lepas dulu.
 

jp59

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2018
Messages
712
Reaction score
79
Points
30
Kabel tu panjanggg sangat. Jadi tak perasan la bas tgh kene towing.
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,064
Reaction score
1,760
Points
201
Patutnya motor tunggu bas lepas dulu..kabel tarik bas bukannya macam tali tangsi tak nampak. Ni melulu/terburu buru
pengalaman atas jalan motor mana pernah sabar....semua nak lepas dia dulu...org nak undur ke...nak kona ke...semua nak dia dulu....celah antara 2 treler pun boleh masuk...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register