Bidtraffic - bidtraffic.com

CG Sponsors




world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
Agak sukar nak dapatkan akaun Google Adsense sekarang ... so , disini satu program yang amat mirip dengan Google adsense ditemui ..

Mari kita bincang / kongsi bagaimana nak jana pendapatan dari sini ..

1. Tengok vid ni apa dia bidtraffic : http://vimeo.com/16870460


2. minat boleh daftar percuma disini : >> Klik Sini <<


3. Selepas daftar UPGRADE FREE ke status VIP

Cara dia :

Pegi kat ticket ( support ) sent email ni kat diaorang ..

Hi Support,

I have just signed up and would appreciate if you could upgrade my Feed Version.

I have a plan to build my website base on low competitive keyword that can easily rank well in Search Engine Google. This way I will generate targeted traffic to my website thus expose your ads to my visitors.

Would appreciate if you could upgrade the Feed Version and looking forward to hear from you soon.

Best Regards,
/Your_Name

Tajuk nko tulis la aper pun ..


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ni rupa muka depan bidtraffic



Uploaded with ImageShack.us

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dibawah contoh income dari Bidtraffic..



Uploaded with ImageShack.us

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

selamat Menjana pendapatan ... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
.



.
.
.
.
.
.
.
 
Last edited:
Sponsored Post

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
Iklan sebijik macam adsense .. AFC .. cuma yg aku tengok ia lebih mudah dari adsense .. tak terlampau sensitif mcm adsense ..

Meh kita sama2 pakat try ..
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,786
Reaction score
917
Points
176
da register.. kena tunggu dia antar mail ke camne.. Takde dia bagi tau apa2 pun lepas abis register
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
PAs reg boleh terus start , log in pastu ... sama mcm adsense ... copy scripts paste kat laman web ..

Tgk video ni nak kasi faham skit .. : http://vimeo.com/16870460
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
siap affy pun ada erk..bagus
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
siap affy pun ada erk..bagus
Itu biasa ... kelebihan Bidtraffic ni lagi aku nampak lebih mudah .. tak payah tunggu cukup bulan boleh payout .. paypal pun boleh .. min payout pun kita boleh set sendiri ..
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
Itu biasa ... kelebihan Bidtraffic ni lagi aku nampak lebih mudah .. tak payah tunggu cukup bulan boleh payout .. paypal pun boleh .. min payout pun kita boleh set sendiri ..
klu guna ref-X ada effect tak..:">:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register