BTC USD 64,085.8 Gold USD 2,461.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Bidadari

syikin72

Fun Poster
Messages
209
Joined
Jul 3, 2008
Messages
209
Reaction score
0
Points
10
sh22bidadari.jpg



okey.. nak cite pasal produk yg malatop kat Internet sekarang ni.. mungkin anda pernah dengar dari org lain sebelum ni.. kali ni cite versi syikin ye....

Soalan utk anda wahai wanita dan isteri khususnya..

Adakah anda dalam golongan wanita yang menghadapi masalah begini :-
1) telah bersalin dan hambar juga dingin terhadap hubungan kelamin?
2) mengalami masalah period tak teratur?
3) mengalami masalah senggugut yang teruk?
4) kurang keinginan untuk bersama suami, dan bila bersama, tidak merasakan keseronokan seperti yang sepatutnya?
5) Sering merasa letih selepas seharian melakukan kerja pejabat, kerja rumah & melayan anak-anak?
6) Suami mula komplen bahawa `servis' anda tidak lagi seperti masa baru berumah tangga dulu?
7) Masih belum mendapat zuriat setelah lama berumahtangga kerana masalah kesuburan?


BIDADARI ni minuman untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan hidup berumah tangga gitu. Bahan-bahan yg terkandung dalam Bidadari ni memang turun temurun tok nek kita guna sejak dulu..

Bahan-bahan yg terkandung :-

v madu asli
v sireh
v akar serapat
v kacip fatimah
v kurma
v manjakani
v serai
v jarum mas
v asam jawa
v herba-herba terpilih

Fungsi Bidadari plak.. :-
* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
* Menyegarkan & menyempitkan otot faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
* Membekalkan tenaga segera.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin...



Amaran : Bidadari tidak boleh diambil oleh :-

1) Lelaki

2) Wanita mengandung

3) Semasa datang haid


sambung lagi sat lagi ek..
 
Last edited:
Sponsored Post

Pengalaman dari customer syikin yang guna Bidadari...



komen kelakau + sempoi dari customer Bidadari syikin....


~> sejak minum bidadari ni, ada sorang member bgtau, klu masuk tido lambat je, asben sms ajak tido cepat...

~> kat opis, asben sms wife.. bgtau malam ni standby ek..

~> asben bg komen, u makan apa yang.. abg skrg cam dah kena mendrem.. asyik ingat kat u je...

56.gif




Koleksi testimoni..... tentang Bidadari plak, dari sang suami... - chat through pm pagi tadi.. 6 September 2007.. customer dari www.kedai2ekin.com

hubby org: morning kak kin!
hubby org: bidadari mmg mujarab
syikin jana: mestila..
syikin jana: cite le sket..
hubby org: baru 2 hari try..hasilnya marvelous
hubby org: confirm sy akan subsribe every month
syikin jana: cun tu.. joint member dgn akak tau.. jgn joint org lain plaks
hubby org: sbb akak la...
hubby org: sy join dgn akak nanti
hubby org: Q-she belum try lagi
syikin jana: okies.. akak tunggu
syikin jana: org lelaki mesti tak mo bagi testimoni lebih-lebih..
syikin jana: nak lawan dgn bidadari, asben kena amik venergy tau..
hubby org: sy rasa mmg kena abik satu ari nanti
hubby org: takut ..akak publish kalau sy kasi testimoni lebey2..malu pulak
syikin jana: takpe.. akak tukar le nick ym u..
hubby org: hehe
hubby org: siyes akak..mmg nampak kelainan ransangannya bila mula amalkan bidadari
hubby org: risau pulak..sy yg tewas
syikin jana: tau takpe.. hanya yg mengalami je boleh tau..
hubby org: itu baru 2 ari...belum 1@2 blan ...
hubby org: 1@2 bulan ..kering sy camni
hubby org: 1st try ..ok..2nd dia mintak
syikin jana: umur u berapa dik?
hubby org: seblm ni jarang mintak tau
hubby org: hehe
hubby org: 30..knp?
syikin jana: itula kelebihan bidadari.. kalau tak bagus, org tak bercerita.. sebab bagus le org cari..
syikin jana: saja tanya.. muda lagi tu.. umur cenggini kalau wife dingin, mesti tention kan..
hubby org: betul akak..dulu pernah try produk leesa, cafe itu..ini..tp tak buleh tandingi BIDADARI
hubby org: honestly !
syikin jana: off course.. selagi tak jumpa produk yg terbaik, kita akan terus mencari.. bila dah jumpa, mesti setia pada produk tu..
syikin jana: akak pun sama leeeeeeeeeeeeeeee.....
hubby org: yer lah sy pun tergolong budak2 atlit...mmg bab sex ni..tak dinafikan..so faham2 jerlah
syikin jana: biasa la.. umur cam u.. darah muda kan..
hubby org: juz nak say TERIMA KASIH kat akak..
syikin jana: lepas ni harus amik venergy tau.. atau at least red guara cafe..
syikin jana: no prob dik.. kita share produk yg bagus.. insya Allah ada pulangan.. sambil biz, sambil bantu org..





yang panas....

3 Ogos 2007.. pengantin baru.. dgn pengalaman baru.. minum Bidadari kali pertama..

zax 09.32: princess...bidadari mmg class r...just after 2 hour..kesan walla
princess 09.32: montokku cantik...warlaghh...
syikin 09.32: hahaha.. zax.. congrats.. dah tau kan kesan bidadari.. memang superb..
syikin 09.32: rasa sedap.. kesan lagi walla....
zax 09.34: rsa zax than je le..psal likat..liquid ni zax pyah sket..tp ok lelama
zax 09.34: pekena lk asben minum rgc...pergh....
zax 09.35: bak kata org mnum bidadari kembali msa hari pertama kawen...hukakakaa
princess 09.36: amboi...zax
zax 09.36: hikhhik...psal kesan lepas 2 hours...lk tu bru skli tu minum...
zax 09.36: lum
princess 09.37: gabungan mantap tuh
princess 09.37: Bidadari + qshe
syikin 09.37: hihihi.. baca testimoni org 1st time amik Bidadari..
syikin 09.37: tangkap buat testimoni nih..
ameer77 11.48: zax dah jd bidadari dah...
zax 11.49: actually kesan after 2 hour..superb bro..my CEO said hard to surf it...
mr bits 11.49: kalu dh jd bidadari boley terbang le cam pari2 kekeke bawang putih bwg merah
zax 11.49: thu xpe
syikin 11.49: pegh.. testimoni cakap omputeh.. tak tahan dengar...
mr bits 11.49: very hard to say it perghhhhhh...
zax 11.49: ahkahka....(tersasul)...
mr bits 11.50: very hard to surf ....wow lautan dalam akan ku renangi hahahah'
ameer77 11.50: keh keh keh....bisa di atur....
zax 11.50: renang walau lemas...



************


xxx: pssstt...
syikin72: ye
xxx: hari tu despatch akak la kan yg hantar bidadari kat saya
syikin72: kat mana ek?
xxx: klcc
xxx: thanks eik
xxx: nak testimoni ke? ahaks
syikin72: boley..
xxx: hari tu dah abih sebotol, tu yg order lg 2 tu
xxx: takmo ckp byk tp apa yg u tulis kat web www.kedai2ekin.com tu... "Bidadari mampu menjadikan anda isteri yang 'nakal' dan diingati suami selalu.." mmg btol
xxx: cik abg mmg bg compliment... tp dia tatau i minum bidadari
syikin72: sure gatal tahap cipan..
xxx: wakakkakaka...
xxx: sepagi 3 round pun masih bertenaga
syikin72: ganaz ko nih..
xxx: dia ckp i "nakal" & k*m*t*n tu lain ler
xxx: muahahhaha
xxx: adoi... tu tak jadi keje lain dah tu
xxx: kitorang gi hotel
xxx: sajer tukar angin.. berbaloi bayar duit hotel.. buat keje sepenuh masa...
xxx: kahkahkah... fully utilize gitu... huhuhu
xxx: ngam2 sampai kul 12 sbb dah nak kene check out
xxx: bebaik tao! potong namer saya tu... malu haku nnt
syikin72: dun worry..
syikin72: tetiba terlepas, jenuh ramai org ym awak..
xxx: nayaaa...
xxx: gitu ler... sekian testimoni ikhlas dr sayer....
xxx: terngiang2 lagi kat telinga ni... "u r sooo notty"
xxx: hehehehe


***


yang puas hati...

syikin ada sorang member ni, sebelum ni minum L....a F.......a ~ produk yang lebih kureng cam bidadari tuh.. ari tu stok dia dah abih, bila syikin cite & tunjuk Bidadari kat member ni, dia kata lebih kureng je rasa & isi kandungan dia... pas tu dia pun rembat sebotol...

semalam dia dtg lepak kat rumah... sambil borak-borak tu, member ni bukak cite.. eh kin, BIdadari tu memang best le... kesan dia berbeza betul dgn L...a F......a tuh.. masa toot dgn asben, dia punye best lain macam.. bukan aku je rasa, asben aku pun rasa.. dia siap tanya aku, yang ada makan apa-apa ke.. lain macam je rasa.. semalam dia rembat lagi sebotol...



ada lagi...

Satu lagi Testimoni terbaru Pengguna Bidadari?

YM pada 9 January 2006

#@*: ekin, nak tanya le?
#@*:kita slalu turun darah tau..
syikin72: turun darah kenapa ek...
#@*: ntah ler doktor asik kata hormon jer..
syikin72: cuba ambil bidadari..
syikin72: mungkin u ada masalah bahagian peranakan..
syikin72: kalau ambil bidadari, dia akan adjust bahagian peranakan.. segala darah kotor dia akan keluarkan.. seimbangkan hormon... disamping bantu hilangkan masalah keputihan.. dan hehehe.. mengetatkan otot faraj...
#@*: xtahu ler coz dah gi jumpa doc. tp dia kata ok..cuma hormon..
#@*: bidadari yg pil tu ke
syikin72: tak.. juice..
#@*: ooo...tahu2 panas tak
syikin72: tak...
syikin72: rasa pun sedap.. cam jus kurma
#@*: oo bole lah try sebab dah lama ler asmah asik darah sampai hb pun kata nak pegang pun susah hehhe
#@*: bistu ekin bole ke kita minum bila turun darah kan xbole time period
syikin72: banyak ke sket-sket...
#@*: kdg2 byk kdg2 skit tapi bole dikatakan every week ler
syikin72: klu lepas period 7 hari, boleh ambil bidadari walau bleeding..
syikin72: sebab tu darah kotor..
syikin72: klu minum bidadari, memang dia bantu flush darah tu sume keluar...
#@*: masalahnya ekin i pun dah xtahu mana satu period mana darah kotor coz dah lama kan cam ni..
syikin72: sama banyak ke period u dgn darah kotor tu?
#@*: haah slalu 5/6 hari lepas 3/4 hari datang balik..
syikin72: klu cam tu, lepas period 7 hari u terus minum bidadari..
syikin72: sebab yang lebih tu darah kotor dalam rahim kita...
#@*: bole ke
syikin72: boleh..
syikin72: mungkin u akan rasa senak perut sket bila amik bidadari nanti.. teruskan je..
#@*: sbb kdg2 darah keluar ketul2
syikin72: ye le tu.. darah kotor tak keluar abih dari dalam rahim
#@*: dah scan tapi xda pun ketul2 darah kat rahim..bersih doc kata..
syikin72: cuba le cara camni pulak.. mana tau serasi pulak..
#@*: asmah ingat nak try jugak ler






 
Last edited:
sebotol brp hegget?

masalahnya pulak terlebih main aku yang letih. ada ubat bagi kurang lenguh pinggang tak? untuk suami la...

sebotoi RM53.00 bro.. ubat utk lelaki pun ada.. namanya Arjuna.. harga sama gak bro.. tapi benda ni masih dalam trial pack.. klu nak try boleh le...
 

Cara Pengambilan Bidadari

Kepada pengguna baru, sebelum ambil Bidadari, elok buat detox dulu guna inte cleanse.. pada yg baru lepas bersalin atau menyusukan baby, detox dengan Phyto Fiber.. lepas detox tu baru mula amik Bidadari..

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap khasiat yang terkandung dalam Bidadari pada tahap optimum. Kebanyakan mereka yang telah melakukan detox dan mengambil semula Bidadari, telah memberikan komen yang positif.


* Minum Bidadari - 2 sudu pagi dan 2 sudu malam.

* selepas 2 bulan, atau setelah masalah anda pulih sepenuhnya, minum Bidadari dengan sekali sehari bilah malam untuk mengekalkan sistem dalaman yang telah dibaikpulih oleh Bidadari sepanjang bulan awal pengambilannya


* Sebaik-baiknya jangan minum apa-apa air selepas pengambilan Bidadari. Selepas sejam, boleh makan dan minum seperti biasa.

* Waktu period, JANGAN minum bidadari. Boleh mula ambil semula selepas period kering atau hari ke 7.

* Gunakan sudu plastik kerana Bidadari adalah mengandungi madu.

* Jangan simpan dalam peti sejuk, simpan pada suhu bilik je.
 
ni barang baik nih....mmmm...lulus dari kementerian kesihatan tak

salam bro..

BIDADARI ni produk di bawah Bahagian Kawalan Mutu Makanan. Kategori ni tak perlu kelulusan KKM.. dun sorry bro.. benda ni dah 3 tahun kat market.. saya pun sendiri amalkan.. byk lagi testimoni ada nih.. sat lagi saya update ye..

L-)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register