...BiaRkaN aKU mEriNDuiMu...

CG Sponsors




Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
Dosakah aku menyintaimu
Dan itu bukan kehendakku
Itu juga bukan kemahuanmu
Menodai percintaan ini

Dosakah aku menyintaimu
Setelah engkau dimiliki
Aku gagal memujuk hati ini
Untuk terus melupai dirimu

Izinku berteduh seketika
Merebah rindu pengubat duka
Demi ku menyintaimu
Menyayangi dirimu
Meskipun sekadar dalam mimpi

Pergilah sayang kepadanya
Kerna dia lebih memerlukanmu
Pengorbanan sudah lama jadi milikku
Jangan kau kesali

Aku tidak tahu mengapa harusku
Menyintai dirimu
Mungkinkah kau ada jawapan yang lain
Terangkah padaku
Agar tidak kusesal
Mengharap kasih pada yang berpunya
Agar kita sama merelakan


http://www.youtube.com/watch?v=C0q8o28mBoE

act didie bukak thread ni untuk sesipa yang pernah jadi pilihan kedua dalam hidup lelaki mahupun perempuan.....just sajer nak tanya pendapat korang... macam mana korang hadapi perpisahan dengan yang tersayang...
sedihnya lagu ni:(:)(:)((
 
Last edited:
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
jd pilihan kedua ke, jd org ketiga? tetapi tidak terpilih? :-? :-?

tak pernah lak hadapi....:D :D
 

otaidrumer

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2009
Messages
289
Reaction score
2
Points
15
adus syudu gak lama dah tak feel2 ni..hati aku ni agak keras susah gak nak cair..harap2 ada la org dapat mencairkan hati aku yg beku ni muahahahahaha
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
adus syudu gak lama dah tak feel2 ni..hati aku ni agak keras susah gak nak cair..harap2 ada la org dapat mencairkan hati aku yg beku ni muahahahahaha
lah... takper tunggu air titik atas hatu batu...lama2 lekuk jugak..:D
 

daviddol

Legendary Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
10,420
Reaction score
0
Points
110
sedih pulak tgk cite ni...
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
mmg sedih pun lagu ni.....:((

tp...takde kena mengena lak ngan aku....:p

kalau masa zaman sekolah dulu ada kot....:)) monkey love....:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register