BTC USD 49,375.8 Gold USD 1,782.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Beza salesman org kite dgn bukan org kite (Update : Dah deal)

momoque

Legendary Member
Messages
11,181
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,181
Reaction score
380
Points
141
Assalamualaikum...

Aku baru je berurusan dgn salesman2 kete toyota ni

Tapi sedihla dgn sikap salesman org kite ni..

Salesman kite tanye byk...jawab sket je mcm x nak jual

Aku nak tanye psl kete dia sibuk soh aku test loan dl...brp depo nk byr...

Salesman depa...aku x sempat tanye seme dia dh bgtau..siap cash rebate & free gifts byk

X tanye pun psl test loan ka depo ka...siap ajak pi tgk kete kt showroom...x beli pun xpa

Baru nk support org kite...jem gini
 
Sponsored Post

momoque

Legendary Member
Messages
11,181
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,181
Reaction score
380
Points
141
Assalamualaikum...

Aku baru je berurusan dgn salesman2 kete toyota ni

Tapi sedihla dgn sikap salesman org kite ni..

Salesman kite tanye byk...jawab sket je mcm x nak jual

Aku nak tanye psl kete dia sibuk soh aku test loan dl...brp depo nk byr...

Salesman depa...aku x sempat tanye seme dia dh bgtau..siap cash rebate & free gifts byk

X tanye pun psl test loan ka depo ka...siap ajak pi tgk kete kt showroom...x beli pun x pa

Baru nk support org kite...jem gini

org kite tgk mcm mane cara pemakaian bro masa p tgk
adik aku mmg pernah kene mcm bro
die nak angkat kete bukan yg murah
>rm150k
Tulah...aku baru call je

Kalo aku dtg dgn t-shirt jeans bundle & berselipar fipper je mmg xde sape layan agaknye
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,902
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,902
Reaction score
3,020
Points
206
Tulah...aku baru call je

Kalo aku dtg dgn t-shirt jeans bundle & berselipar fipper je mmg xde sape layan agaknye
adik aku pakai purdah
last2 die jumpe yg sales cina
angkat crv full spec
 

Dato Kay

Active+ Member
Messages
4,366
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,366
Reaction score
139
Points
43
sama la , aku pernah kena masa nak beli kereta di BCB Kota Bharu,
pakai selipar tak ada org layan, jilake
kete tu pun bukan murah RM116k
 

amirbsp

Active Member
Messages
1,388
Joined
Sep 25, 2013
Messages
1,388
Reaction score
47
Points
30
apsal ea dorang suka pandang bangsa sendiri cam takder duit... bukan ker setiap kali customer masuk pintu dah kira rezeki.
 

pemain

Active+ Member
Messages
2,677
Joined
Jul 10, 2008
Messages
2,677
Reaction score
412
Points
51
Tulah...aku baru call je

Kalo aku dtg dgn t-shirt jeans bundle & berselipar fipper je mmg xde sape layan agaknye
Tuan ni golongan 10% masjid putra ka?
 

momoque

Legendary Member
Messages
11,181
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,181
Reaction score
380
Points
141
apsal ea dorang suka pandang bangsa sendiri cam takder duit... bukan ker setiap kali customer masuk pintu dah kira rezeki.
Igt kite ni xde duet agaknye..

Seller kite...siap tanye kije ape...ade buat biz ape...barula ade nk layan sket

Seller depa...X pernah tanye pun psl kite kije ape..biz ape...semua kite tanye dia layan tanpa dia tahu siapa kite..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register