Beware: Contoh2 org nak curik akaun rapidshare..

CG Sponsors




Sponsored Post

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
kan skrg ada security yg x leh tukor pass klu di lock..
skrg ni aku da x beli2 da RS... main share je
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Tuh sebab kebanyakan warez forum besar2 tak bagi guna hide2 url nih & mesti kene code url tuh.. Phishing banyak...
 

silondeh

Active+ Member
Joined
Oct 4, 2006
Messages
2,866
Reaction score
14
Points
25
kan skrg ada security yg x leh tukor pass klu di lock..
skrg ni aku da x beli2 da RS... main share je
ko nak ke org len gne akaun ko?:(:)(:)((

main share tu hape?
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
skrang dah limit 2.6GB sehari..

selalu phishing akaun leh masuk.. tapi dah x abis limit..
ampes gak...

beli sendiri je puas hati...
 

KrisSMerah

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 22, 2006
Messages
8,041
Reaction score
18
Points
65
ada member cg tgh jual tu. yg tu ok ke? :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register