BTC USD 40,019.1 Gold USD 1,813.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Betulke...kebanyakan orang Msia tak suka dgn org Singapura...kenapa..??

daviddol

Legendary Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
10,420
Reaction score
0
Points
110
aku nak berkongsi reaksi korang..ni lepas aku baca kat thread "ISU SEMASA" tentang "Singapura...byk jugak yg tak suka Singapura.."
meh kongsi....betulke..?? :(:(
 
Sponsored Post

badangiler

Active+ Member
Joined
Sep 12, 2007
Messages
3,980
Reaction score
4
Points
25
aku nak berkongsi reaksi korang..ni lepas aku baca kat thread "ISU SEMASA" tentang "Singapura...byk jugak yg tak suka Singapura.."
meh kongsi....betulke..?? :(:(

sian pakcik daud nih..mungkin segelintir jerk...
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
bukan xsuka kat suke tp pada certain2 org je...

aku ok je sebab arwah nenek sedara dulu kawin ngan org singapore anak2 branak dia sume ok je x sombong walaupun jupe time ari raya je
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
hanya org2 yg duduk JB je tahu kot
 

daviddol

Legendary Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
10,420
Reaction score
0
Points
110
bukan xsuka kat suke tp pada certain2 org je...

aku ok je sebab arwah nenek sedara dulu kawin ngan org singapore anak2 branak dia sume ok je x sombong walaupun jupe time ari raya je

bukan apa bro...adalah..dah byk dgr...org cakap...org Spore ni sombong nak mampos..:(
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
bukan apa bro...adalah..dah byk dgr...org cakap...org Spore ni sombong nak mampos..:(

stakat ni xde lak pengalaman jupe yg smbong..

org m'sia pon ramai gak yg sombong
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
hmmm...kaum kerabat ak ramai jek dr singapore...mak ak sendri org singapore....ok jek..may be yg diceritekn sblm nih...bkn org melayu kot...
 

daviddol

Legendary Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
10,420
Reaction score
0
Points
110
stakat ni xde lak pengalaman jupe yg smbong..

org m'sia pon ramai gak yg sombong

biasalah..bro...dah adat..yg kaya tu kebanyakannya sombong sikit...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register