BTC USD 56,171.3 Gold USD 1,817.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Betulkah main forex boleh buat duit dalam jangka masa panjang?

carigold88

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
254
Reaction score
0
Points
10
Maaf kalao saya newbie sangat, tapi betulkah main forex boleh buat duit dalam jangka masa panjang?

Ade ke orang yang menang tak henti henti bulan bulan selama setahun dan lebih panjang?

sebab saya tak mau buang masa belajar forex jika tiada orang yang berjaya
 
Sponsored Post

carigold88

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
254
Reaction score
0
Points
10
bro, kalao begitu ramai yang mencuba pun tak de yang berjaya, saya tak mau buang masa
 

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
belajar dulu pastu try main demo... kalau asyik rugi je baik cari benda lain....
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
bro, kalao begitu ramai yang mencuba pun tak de yang berjaya, saya tak mau buang masa

sebenar anda pun dah buang masa bertanya soklan tu....

dan juga anda tak yakin pada diri sendiri....~X(
 

kancilhijau

Active Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
1,455
Reaction score
15
Points
25
bro, kalao begitu ramai yang mencuba pun tak de yang berjaya, saya tak mau buang masa

nak berjaya kena ada kesungguhan utk belajar, utk loss, utk profit, utk mcm2 lagi lah...kalau x cuba pun dah mengalah, nasihat saya lebih baik x payah buang masa + duit...hehe:D

ada member saya trade 1 pip = USD80, daily dia boleh dapt dlm USD1k ke USD4k....

so? caya x caya...skang dia tgh planning nak ambik BMW 3 series yg BARU....tu pun dia nak tunggu no plate S'gor BMWXXX....:D
 

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
5%-10% org yang main forex ni berjaya... so kita tak pasti kita berada dalam kategori mana
 

bedul

Active Member
Joined
Nov 7, 2008
Messages
1,525
Reaction score
21
Points
25
dulu aku ada gak mengorat siti nurhaliza...atlast ct dapat kat datok k......:eek::eek:....macam dlm bidang lain gak ...ramai yg mencuba ...tapi tak semua yg berjaya....:eek::eek:...lu pikir lah sendiri...
 

carigold88

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
254
Reaction score
0
Points
10
nak berjaya kena ada kesungguhan utk belajar, utk loss, utk profit, utk mcm2 lagi lah...kalau x cuba pun dah mengalah, nasihat saya lebih baik x payah buang masa + duit...hehe:D

ada member saya trade 1 pip = USD80, daily dia boleh dapt dlm USD1k ke USD4k....

so? caya x caya...skang dia tgh planning nak ambik BMW 3 series yg BARU....tu pun dia nak tunggu no plate S'gor BMWXXX....:D


Betulke ni bro? macam tak percaya je....platform mana yang kawan you guna? saya takut kena scam dari broker forex
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20561
USD / JPY
109.149
GBP / USD
1.39054
USD / CHF
0.90771
USD / CAD
1.21729
EUR / JPY
131.591
AUD / USD
0.77640

CG Sponsors




Top
Log in Register