Betul ker Acer Banyak Problem

CG Sponsors




Benarkah Laptop Brand Acer Banyak Problem


  • Total voters
    0

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,261
Reaction score
392
Points
81
laptop di pasaran skrg ni yg slalu nampak
acer,asus,lenovo,hp
 
Sponsored Post

wheriz

Active+ Member
Joined
Oct 30, 2006
Messages
3,163
Reaction score
170
Points
33
baru riki2 tgk acer aspire s1003, 10". yg kecik2 je senang nak bawak trade forex.
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,775
Reaction score
193
Points
123
aku pakai ok je..
laptop baru masih Acer..
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,586
Reaction score
133
Points
48
Laptop kalau nak pakai lama punya lama jangan banyak tangan. jangan bnyak gerak. kalau stay satu tempat. tak banyak gerak laptop mmg cepat rosak. perasan tak laptop banyak brand kan? berapa kerat prngeluar buat laptop tu antishock? anti crack? ada pengeluar buat anti tempered screen laptop??
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,855
Reaction score
445
Points
96
nak tahan lama ambil dell latitude atau thinkad. ada bajet lebih ambil Panasonic Toughbooks. setakat tumpah kopi, teh tarik milo atas keyboard senyum saja
 
Sponsored Post
Top
Log in Register