BTC USD 23,128.8 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Betul ke nih? makan pun boleh buat duit??

aced

Fun Poster
Messages
732
Joined
Aug 1, 2007
Messages
732
Reaction score
3
Points
15
Assalamualaikum wbt,

Salam sejahtera semua kawan2 CG. saya ada dgr cerite pasal benda ni la mlm tadi. member cakap makan2 pun boleh buat duit. betul ke?

Katanya ini restauran alaf baru, bayar dulu pastu boleh makan kemudian. lebih kurang macam prepaid la. Bayar dulu kat mxs/cel/Dg pastu boleh guna servis dia.

tapi yang syok katanya kalu kita introduce member kita leh dapat macam komisen , kira macam satu bonus utk kita la. Maksimum bonus RM81,000 per month.... woww :D

kalu saper2 ada info pasal benda ni, boleh le kite share2... :)cgrock
 
Sponsored Post

aced

Fun Poster
Messages
732
Joined
Aug 1, 2007
Messages
732
Reaction score
3
Points
15
More Info..

Island Red Café
Your Celebrity Cafes
www.irc2u.com

Create a new spirit of coffee culture, with royal quality and ambitious dream.
Island Red Café founded in 2006, use Espresso original culture a their base, and strategically bring the Italian coffee culture into Malaysia maket will low cost. Island Red Café corporate management concept is to promote the original coffe culture and the local tasty food with full dedication and high professionalism.

Marketing Plan

A. Direct Sponsor

a) 1 Star = Rm15.00
b) 3 Star = Rm45.00
c) 7 Star = Rm105.00
d) 10 Star = Rm150.00
e) 15 Star = Rm225.00

B. Development Bonus

1) Pakej 1 Star (RM330)
a) Voucher Makan = Rm300
b) Direct Sponsor = Rm15.00 (1 star) >>> 3,7,10,15 star refer kat atas
c) Pairing Bonus = Rm90.00

2) Pakej 3 Star (RM990)
a) Voucher Makan = Rm900
b)Direct Sponsor = Rm15.00 (1 star) >>> 3,7,10,15 star refer kat atas
c) Pairing Bonus = Rm90.00
d) Matching Bonus = 10% (Level 1)

3) Pakej 7 Star (RM2310)
a) Voucher Makan = Rm2100
b) Direct Sponsor = Rm15.00 (1 star) >>> 3,7,10,15 star refer kat atas
c) Pairing Bonus = Rm90.00
d) Matching Bonus = 10% (Level 1) , 4% (Level 2)

4) Pakej 10 Star (RM3300)
a) Voucher Makan = Rm3000
b) Direct Sponsor = Rm15.00 (1 star) >>> 3,7,10,15 star refer kat atas
c) Pairing Bonus = Rm90.00
d) Matching Bonus = 10% (Level 1) , 4% (Level 2) , 3% (Level 3)

5) Pakej 15 Star (RM4950)
a) Voucher Makan = Rm4500
b)Direct Sponsor = Rm15.00 (1 star) >>> 3,7,10,15 star refer kat atas
c) Pairing Bonus = Rm90.00
d) Matching Bonus = 10% (Level 1) , 4% (Level 2) , 3% (Level 3) , 3% (Level 4)

FRANCISE – RESTAURANT – KOPITIAM – MLM

JOM RAMAI2 PAKAT MAKAN >>>> DPT BONUS LAGI..
www.irc2u.com
 
Last edited:

aced

Fun Poster
Messages
732
Joined
Aug 1, 2007
Messages
732
Reaction score
3
Points
15
ni stail makan pakai prepaid... yang bagusnyer kalau kita dapat mengenalkan ramai kawan kita... so bila derang subcribe untuk g makan.. so anda dapatlah komisionnyer...banyak gak cawangan dia..... tapi kalau tengok gaya nie bukan restoran murahan nii... :D

he he he..kalu saper yg dah biasa makan kat kopitiam tau le harge dia. standard harga kopitiam je. dia buat francais, aku tgh tggu kat shah alam bukak. sekali sekali kita pakat pekena western pulak. cwg klang akan buka bulan dec 08. tunggu.

psst..kat pak li kopitiam sek 7 shah alam penuh je dgn student, aku yg dh keje pun sekali sekala singgah. kuang 3x
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register