BTC USD 40,071.1 Gold USD 1,864.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Betul Ke Facebook Boleh Buat Duit? Tipu Je? Bukti Ada!

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
"Betulkah FACEBOOK boleh buat duit?"
"Semuanya Automatik,Tak Perlu Coding,Tak Perlu Apa Apa,Cuma Akaun FB Sahaja!"​

"Kalau Saya Ada Aplikasi Facebook Sekalipun, Bagaimana
Hendak Pasarkannya?"


Psst! Kami ada jawapnnya.


Anda nak income daripada Facebook seperti saya?

Saya bermula dengan ini di awal Februari

A.gif


Namun Sekarang hampir setiap bulan saya menerima ini

terbaru.gif

Baiklah saya kongsikan apa yang saya buat di Facebook untuk menjana wang seperti tersebut.Teruskan membaca.

Perkara: Kepada Anda Yang Berminat Mengetahui Bagaimana Menghasilkan Wang Melalui Aplikasi Facebook dan Bagaimana Teknik Pemasaran Memasarkan Aplikasi Facebook.

90% pengguna facebook sudah tentu kenal dengan aplikasi yang hebat di facebook contohnya FARM VILLE, MAFIAWARS , Atau Ninja Saga. Sudah tentu anda pernah menggunakkan aplikasi yang saya sebutkan diatas atau aplikasi lain dari facebook. Betulkan? Tahukah anda, setiap hari anda bermain aplikasi di facebook atau menggunakan aplikasi di facebook, anda telah menghadiahkan wang kepada mereka dengan percuma.




Mengapakah Ini Terjadi?



Mungkin anda tidak berbuat apa apa dan anda cuma bermain sahaja di FB saja. Anda tidak klik apa apa ads pun. Sebenarnya anda tidak perasan,mereka telah bergabung dengan 3rd party company yang membayar aplikasi-aplikasi ini dengan jumlah penggunaan aplikasi tersebut. Dalam kata lain,semakin kerap anda guna,semakin tinggilah pendapatan mereka.



Saya Nak Jadi Macam Mereka tapi Bagaimana?


Kenyataannya adalah, untuk membuat aplikasi-aplikasi di facebook amatlah sukar dan sungguh memenatkan. Anda memerlukan pengetahuan yang tinggi dalam coding dan script. Sesetengah company melaburkan wang lebih 3000USD untuk membina sebuah Aplikasi yang biasa. Kerana apa? Kerana apa mereka sanggup berbuat demikian? Kerana pulangan mereka akan melebihi perbelanjaan untuk membuat sebuah aplikasi tersebut.

Aplikasi di Facebook seperti MafiaWars contohnya sudah tentu sudah menjana lebih USD 10,000 Sebulan hanya kerana anda menggunakan aplikasi mereka. Sungguh rugi bukan? Apa pula yang anda dapat daripada mereka? Kepuasan bermain, mungkin...tapi ianya tidak berkekalan lama,lama kelamaan, anda pula yang bosan bukan?

Walaupun anda quit sekalipun, sudah tentu ramai lagi yang akan join aplikasi tersebut. Saya jamin 100% semua applikasi di facebook dibuat adalah bertujuan mendapatkan wang!

Anda boleh mencari di google, satu script aplikasi facebook berharga USD 30 ke atas. Iaitu RM 100++ dalam ringgit Malaysia. Itu untuk harga satu script/ sekali install sahaja.
Perbelanjaan untuk membina sebuah aplikasi sahaja sudah mencecah RM 100.



Saya Berminat,tapi Apakah Kelebihan Menjana Wang Daripada Facebook?


==> Tidak memerlukan Blog,hanya perlu FB akaun sahaja.

==> Tidak perlu bersusah payah untuk menulis sales later.

==> Tak perlukan landing page atau email list.

==> Tak perlu online 24 jam di FB

==> Tak perlukan pemasaran yang gila gila

==> Menjana wang sambil berhibur di facebook



Contohnya, Saya Sudah Mempunyai Aplikasi Facebook,
Bagaimana Saya Hendak Pasarkannya?


Pemasaran adalah kunci kepada semua aplikasi di facebook. Saya secara jujurnya, 70% aplikasi di facebook adalah failed Application. Kerana Apa? Kerana teknik pemasaran yang tidak berkesan walaupun facebook adalah viral.

Jika anda ingin memasarkannya menggunakan FB ads, anda mungkin terpaksa melaburkan wang yang banyak. Tapi pastikah anda bahawa aplikasi anda akan menjadi terkenal selepas itu? Bagaimana pulak kalau tiada satu sen pun anda peroleh daripada aplikasi tersebut?

Bukankah anda sudah rugi. Anda laburkan wang untuk script aplikasi facebook, anda laburkan wang anda lagi untuk tujuan pemasaran, tapi anda langsung tidak mendapatkan keuntungan. Oleh itu, walau sekali hebat pun aplikasi anda, jika tiada pemasaran dilakukan, sudah tentu tiada untung.

Saya mengenali banyak kenalan yang terlibat dalam penjanaan wang melalui facebook namun kebayannyakan mereka gagal pada akhirnya. Semuanya disebabkan


==> Niche Apps Tidak Sesuai dengan pengguna Facebook

==> Salah memilih Aplikasi Facebook

==> Melaburkan wang yang banyak namun salah memilih produk

==> Teknik pemasaran yang tidak berkesan

==> Tidak tahu teknik untuk memasarkan apps

==> Malas untuk membuat pemasaran

==> Tiada ramai rakan di facebook




"Jangan Risau! Kami Ada Jalan Penyelesiannya!"

MEMPERKENALKAN

Facebook Apps AutoPilot

Facebook-Apps-Autopilot.jpg



Apakah Kandungan Panduan Ini?


1 Pengenalan Asas tentang Aplikasi Facebook. Selepas membaca bab ini,anda akan lebih jelas tentang bagaimana proses penjanaan wang di Facebook.

2 Secret Technique membuat Aplikasi secara percuma. Anda tidak memerlukan coding untuk membuat aplikasi yang hebat mahupun membeli script. Semuanya percuma, Gifting apps, Quote apps, Games Apps dan banyak lagi menanti anda!

3 Step By Step. Cara step by step dengan imej untuk membeikan penerangkan membina apps dengan jelas untuk anda sehinggalah anda mampu menghasilkan sebuah applikasi.

4 Cara Menjana wang Di facebook. Proses ini amat mudah sahaja. Namun anda perlu melakukan dengan teliti.

5 Cadangan Apps. Ramai yang tidak mempunyai idea untuk membina applikasi di facebook. Jadi saya mencadangkan beberapa applikasi yang mudah untuk dibina dan menjadi tarikan pengguna acebook.

6 Teknik Pemasaran Applikasi Facebook. Teknik memasarkan Aplikasi Facebook dan memperolehi keuntungan dengan cepat dan berkesan.



Cara Tempahan


Langkah Pertama & Terakhir


Bayar ke akaun Maybank (RM40)- 153056188844 ( Wan Mohamad Faiz Wan Shafie )
Emel: getitnow200[at]gmail.com
Atau
Bayar ke akaun CIMB(RM40) – 03040077578527 ( Wan Mohamad Faiz Wan Shafie)
Emel: getitnow200[at]gmail.com
Atau
Paypal(USD13)
FaizShafie1[at]gmail.com

Kemudian, PM segera bukti bayaran ke inbox saya..

Terima kasih ",


Bonus FAA 2 Kepada 20 Pembeli Awal Sahaja (Pembeli Dahulu Dapat Percuma)


FAA2.png

Apakah Kandungan Version 2 Pula?​


1 Bagaimana mengkaji dan memilih Apps dengan betul. Ramai yang terlepas pandang bahawa pemilihan apps menjadi kunci kejayaan dalam memasarkan Aplikasi di Facebook. Di sini diterangkan bagaimana untuk memilih apps yang sesuai secara detail.


2 Memilih Aplikasi yang kurang persaingan. Aplikasi yang mempunyai banyak saingan di facebook menjadi masalah untuk anda. Jika anda memilih aplikasi yang banyak saingan, 1 sen pun tidak dapat dijana.

3 Faktor - Faktor kejayaan sebuah Apps. Kita juga hendaklah mengenal pasti faktor faktor kejayaan bagi sebuah apps. Membina apps secara membabi buta dan tidak memunyai contoh akan membuatkan kita hilang arah.

4 Teknik- Teknik Secret weapon yang menjadi income generator. Ya. di sini akan dibongkatkan teknik yang tiada dinyatakan dalam ebook lain dan forum lain.

5 Teknik Promosi Rahsia. Teknik promosi yang halus untuk menarik pengguna facebook menjadi pengguna aplikasi anda.

6 Forum Support. Kami juga menyediakan forum support supaya anda boleh menghubungi kami dengan cepat jika terdapat apa apa masalah. Forum khas ini disertai oleh semua pembeli ebook kami yang sudah mencecah 200 pengguna. Forum ini juga bertujuan untuk berbincang tentang penggunaan apps.

7 Software FB Friend Adder Percuma! Software percuma untuk anda mempercepatkan pemasaran anda.

8 Penerangan melalui Video. Kami juga menyediakan penerangan melalui video agar anda lebih memahami teknik pemasaran yang akan dilakukan.
 
Sponsored Post

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
Testimonial Pembeli​

Salam,

Thanks pada TT ebook nie kerana bagi aku peluang utk mengetahui rahsia menjana wang di facebook. aku merupakan salah seorang pembeli ebook nie :D .....
Selama ini aku ingat facebook nie hanya tempat kita bersosial, cari kawan, cari awek dan lain lain.. rupanya secara tidak langsung kita boleh buat duit sambil kita cari kawan... hehehe... peluang nie yang best ... Cari DUIT ...

So, penulisan ebook nie SIMPLE dan mudah difahami oleh newbie mcm aku nie ..... ye lah cari duit online selain forex hehehe :D .... so, aku sangat syorkan pada sesiapa yang ingin membuat duit dengan mudah difacebook... membeli ebbok nie :D ..... Nak buat duit kat EBAY.. kena ada modal dan memacam .... tapi cari duit kat facebook paling senang ..... idea pon banyak bleh dapat hehehehe :D ...

So, ini sahaja testimoni aku ...... BELI EBOOK nie .... InsyaALLAH tak menyesal..... lagi pon nanti TT akan bagi FULL SAPORT .... fuh... best :D

Sekian :D

terima kasih faiz ,
ini adalah testimonal daripada aku..

Saya menggunakan medium Facebook sebagai tempat untuk bersosial sahaja dan tidak lebih dari itu.Apabila peluang untuk menjana pendapatan dengan Facebook didedahkan di Forum Carigold.com , saya telah membeli Ebook Rahsia Tersembunyi Duit Dari Facebook pada 05/07/2010.Banyak rahsia dan panduan didedahkan melalui ebook ini terutama kuasa viral marketing yang tidak memerlukan sebarang kos.

Penjelasan adalah amat mudah untuk difahami terutama untuk golongan newbie seperti saya.Di dalam ebook ini juga , terdapat banyak rujukan bergambar yang memudahkan pembeli untuk memahami setiap point-point penting yang hendak disampaikan.

Jika anda masih belum membeli ebook ini , jangan lepaskan peluang secepat mungkin.Anda pasti tidak akan menyesal kerana sambil berfacebook bersama rakan-rakan , dalam diam anda sebenarnya buat duit dengan facebook !

Ni testimonial aku:
Thanks TT,sekarang aku dah faham macam mana nak ambil peluang dalam FB ni,baru clear apa yg terbelit dalam kepala otak aku sebelum ni...Harap ebook baru tu buatlah cepat sikit ye hehehe

TT..ni testi dr ak:
yuhuu..i'm come back!! heheh..akhirnya slesai sdah p'bacaan ak.dari awal ak bce jntung dup dap je..mremang sram sjuk 2..xsbar pnye psal.hehehe.ayat yg simple n mdah nak fham.siap ade story cm knak-knak lg.bdak2 bce pon leh crik duit ni.haha.sape2 yg slame ni gne fb tok crik kwan2 bru or kwan2 lme je mmg ssuai dpatkan ebook ni.pasni bleh m'cari lagi..tp kali ni crik duit plak..hehe.trimas ya cikgu coz sudi ngajarin sy..pasni ak nak try plak wat app sndiri.hope TT bg support lg pasni..sekian.

ni testimoni dari aku..pembeli ebook yg 1stedition..hehe.1st edition ni lebih pade basictp yg ke2 ni sy yakin dapat membantu dalam teknik pemasaran.tenkiu untuk TT:)cgrock

Salam TT,

thakiu sebab dah reserve 1 ebook semalam kat ak..hehehe..petang td ak g bayar n malam nie ak dah bace ...

maklumat yg TT bg memang berkait dari bab mula2 hingga ke nak buat applctin ...(ak suka bnda berkait ,sama macam lec ak mengajar..so mudah faham la)...hehehe..

mase mula2 nak baca cara buat applctn tu ,tang tu ak bedebar skit sebab bnda boleh buat DUIT kan ...hehehe..dari ape yg ak faham ,bnda nie boleh jadi INCOME PASIF KITA ...be kreatif je...

cara nak buat applikasi sudah teratur dan skung nie ak nak take action plak ....gua choww lu ..ape2 ,ak PM ko TT... thanks 4 sharing to me ...

:)cgrock:)cgrock

aku dah beli ebook nih. lps baca terus jer aku buat fb apps. senang nak paham sbb semuanya detail & ader screenshot.

thanx TT

tq..ok..tgh study ttg ebokk tu..memang menarik & dah mula faham...

Salam TT,

saya baru je baca e-book TT ni.
erm...banyak gak info perihal facebook yang saya xtau selama ni rupanye.
dulu ada gak la org cite psl buat duit ngan facebook ni...tp x faham mcm mn..dok check2 kat internet...payah plak nk faham.
tp ngan ebook tt ni...alhamdulillah sudah terang lagi bersuluh la mcm mn caranye nak wat duit ngan facebook ni.....xderla guna facebook hanya utk bersosial saje.
so far...info yg tt sampaikan mmg teratur dan detail...so rasanye sume org ble faham...cuma nak praktikkan je la...err...tt,klu sangkut mana2,ble tanya tt lg kan?hehehe


:)

saya pun baru habis baca ebook TT terus buat satu ehhh.. tq TT

rpenye kne amek ms sedikit sebelum apps tu berfungsi..
dah try td..ni 1st app ak buat..biasa2 je..:)
http://apps.facebook.com/adakahkekasi_ccsacn/?refsrc=feed13_1_action&ref=nf

pape pon thanx to TT menghasilkan ebook yg sangat bagus nih..
yg penting buyer sendiri kne kreatif dan memikirkan idea2 kreatif utk dibuat apps..
platform dah ada (facebook), jalan dah ada (e-book TT)
skang terpulang pada anda untuk mengambil peluang yang ada..
thanx to TT...:)paid:)paid:)paid

Tq Bro..Dah Dapat Ebook Tu, Semalam Wife dah bace...
dia cakap ngan facebook pun leh buat duit gak ek.
..hheeheheheh
kawe oyak belajar betul2 la buat duit banyak2 nanti...hahahahhaa

hmm bro saya dah bace ebook yang bro bg.. memang sempoi ar. terus aku wat 2 apps terus. padahal byk lagi yang dok berlegar dalam pale aku ni,,, huhu tq bos tunjuk jalan nak dapat great passive income.. huhu

ha2...saper yg lambat mmg rugi..eden dh bace dh...mmg sng nk faham...sesuai bonar tuk saper2 yg dok depan fb memanjang ni...tp kne usaha skit je..sbb dlm ebook ni mmg dh kasi step2 die dh...kire follow je...btw thanks bro..hi3

ebook ini semestinya ebook paling mantap anak buah tt buat..teknik yang di tunjukan sangat simple dan mudah di gunakan.jika anda seorang yang minda nya kreatif ini la cara buat duit paling mudah dengan aplikasi...

memang ebook yang paling baik :) bump untuk tt




 

Faiz Shafie

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,226
Reaction score
49
Points
30
.
.
.
.
.
Siapa Mahu Kedua-Dua Ebook Ini Dengan RM20 Bukan RM40?

PM Saya Segera. Terhad Kepada 10 Orang Sahaja & Saya Akan Umumkan Bila Kuota Dah Penuh
.
.
.
.
.
 

yoni

Freshie
Joined
Feb 12, 2011
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
bro, sya nak beli buku ni. still on lagi ke
 

faizinfy

Fun Poster
Joined
Jul 7, 2012
Messages
234
Reaction score
0
Points
10
bro, nak tanya. boleh tak kita test application facebook secara offline. means edit2, lepas tu run kat pc dulu, bukan run kat facebook terus. boleh tak? pm ye. terima kasih
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register