Betul ke dlm cinta lelaki je curang???perempuan x ke??

CG Sponsors




ayie147

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2010
Messages
397
Reaction score
8
Points
20
btol ke sume clash sbb laki curang??
ape pendapat korg kalo awek korg kuar ngan laki laen..
g mkn2..teman g bli brag..siap tipu lg,ckp nk kuar ngan membe pompuan..lpas tu mintak clash sbb kite terlampau cemburu?
ape pendapat korg??aku x fhm dgan prempuan..:(:)mad:
boleh gile oo..:eek::))
 
Sponsored Post

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
aku skrg tgh ngurat awek ni, termasuk aku ada 3 lelaki yg nak kat dia, tak masuk yg online (oversea)..
mula2 sakit hati, pastu aku pujuk ati ckp best man win, dan aku tak bg 100% (walaupun sbnrnye 110% hehe)..
tapi skrg mmg camni lah, nak jeles pun xguna.. layan sbg kwn je la.. ada la bgtau plan masa depan semua, dan bg dia masa samada dia nak fit in kat mana.. tapi lelaki lain pun ada ajak dia kawen jugak..

best man win. tak win, cari awek lain atau guna duit tu beli tanah
 

iorichee

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
4,681
Reaction score
11
Points
25
aku skrg tgh ngurat awek ni, termasuk aku ada 3 lelaki yg nak kat dia, tak masuk yg online (oversea)..
mula2 sakit hati, pastu aku pujuk ati ckp best man win, dan aku tak bg 100% (walaupun sbnrnye 110% hehe)..
tapi skrg mmg camni lah, nak jeles pun xguna.. layan sbg kwn je la.. ada la bgtau plan masa depan semua, dan bg dia masa samada dia nak fit in kat mana.. tapi lelaki lain pun ada ajak dia kawen jugak..

best man win. tak win, cari awek lain atau guna duit tu beli tanah
go bro go....

jangan mengalah separuh jalan....

tunjukan kesejatian kelakian mu itu....

kami sokong dari jauh....

:D:D:D:D
 

bumantara

Active Member
Joined
Nov 10, 2007
Messages
1,556
Reaction score
2
Points
25
heheh best man win?
slamat la aku dh win hehe

hurm...bg aku ada pompuan jenis suka kuar ngan laki lain,
dia budget member ar...tp pompuan gini baik lu cari lain ar
nyusah orang jer...klau lu simpan pun tk guna sbb lu gk mkn ati
kalu dia betoi2 setia, dia kene ar paham bf dia camna,
dh tau bf tk suka, buat gk...
tk bley buat bini ar awek gini...dh kawen nanti nk dgr cakap laki pun susah
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
heheh best man win?
slamat la aku dh win hehe

hurm...bg aku ada pompuan jenis suka kuar ngan laki lain,
dia budget member ar...tp pompuan gini baik lu cari lain ar
nyusah orang jer...klau lu simpan pun tk guna sbb lu gk mkn ati
kalu dia betoi2 setia, dia kene ar paham bf dia camna,
dh tau bf tk suka, buat gk...
tk bley buat bini ar awek gini...dh kawen nanti nk dgr cakap laki pun susah
yg mcm ni yg aku slalu jumpa..hairan btul aku..dah ade pakwe tapi duk kuar ngan laki lain..dia kata member je takpa..hairan2..
 

bumantara

Active Member
Joined
Nov 10, 2007
Messages
1,556
Reaction score
2
Points
25
yg mcm ni yg aku slalu jumpa..hairan btul aku..dah ade pakwe tapi duk kuar ngan laki lain..dia kata member je takpa..hairan2..
aku punslalu gk jumpa...hurm susah nk cakap...
mmg ar memula member...pastu lelama dh sangkut
diri sendiri gk merana...
so better berjaga2 ar awek2 gini
 

BlackCarnival

Active Member
Joined
Sep 16, 2009
Messages
1,916
Reaction score
3
Points
25
uih..rupanya ramai yg ada pengalaman cmni eh? heeee..aku pn pernah..xingat bape kali..tp bkali2 jugak le...haha..
 

bspitih

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
3,078
Reaction score
2
Points
25
uih..rupanya ramai yg ada pengalaman cmni eh? heeee..aku pn pernah..xingat bape kali..tp bkali2 jugak le...haha..

hahaha..xpe bro..bwat slumber jerk..
pompuan zaman skrng mmmg mcm tu..x dpt nk dielakkan dah..
aku pon ade sorng kenal minah mmg sopan dan baik tahap cipan..
tp apakan daya mmg dia sendiri ckp x sangka dia jd mcm tu :eek::eek:

dah kene sumpah dah pompuan akhir zaman nie..mulut ckp setia..
dlm hati tu tgok yg nie nk..yg tu nk :eek::)):p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register