BTC USD 59,149.6 Gold USD 1,801.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Betul ke boleh besar & panjangkan zakar?

jebatz

Active+ Member
Joined
Jun 15, 2009
Messages
4,002
Reaction score
10
Points
25
Hi ,


Kali ini saya ingin beritahu kepada anda apa hasil yang boleh didapati jika menggunakan alat Androzakar. Alat ini akan membantu:

-Pemanjangan kekal sehingga 4 cm (1.6 inci) ketika zakar ereksi.

-Pemanjangan kekal sehingga 4 cm (1.6 inci) ketika zakar kendur.

-Ukur lilit zakar sehingga 1.5 cm (0.6 inci).

Alat ini juga tiada kesan sampingan yang membahayakan. Diiktiraf oleh badan perubatan yang berkelayakan.anda boleh lihat sendiri sijil original, kualiti dan standard pengilangan terbaik di www.andromedical.com. anda boleh beli dari website tersebut juga boleh beli dari website saya. Produk yang serupa. Saya merupakan agen produk tersebut di Malaysia.

Lawati

TESTIMONI DARI PENGGUNA

Pengalaman peribadi saya dengan
[email protected] Gold membuatkan saya menghantar artikel ini. Coretan ini mungkin dapat membantu orang lain seperti saya.

Di usia 16 tahun, saya mengetahui dari rakan-rakan saya bahawa saiz normal zakar adalah 6-8 inci panjang. Mereka mengatakan kepada saya bahawa ada lelaki yang berzakar sehingga 9 inci panjang. Saya tidak percaya pada mulanya. Saya berfikir bahawa tidak mungkin kerana zakarsaya hanya 4 inci panjang dalam keadaan tegang. Ketika saya mengatakan kepada mereka zakar saya hanya 4 inci, mereka mengetawakan saya. Saya menjadi obses untuk memiliki zakar yang lebih besar & panjang.

Saya melakukan rujukan di internet untuk menacari alat pemanjang zakar yang terbaik. Saya menemui banyak jenis dari pelbagai syarikat. Saya bandingkan alat-alat tersebut dan mencapai kesimpulan bahawa [email protected] Gold adalah yang terbaik. Saya terus order dan saya barang tersebut dalam masa 3 hari. Saya tidak berganjak dengan keputusan saya. Saya mula memakai [email protected] Gold seperti yang ditunjukkan dalam buku panduan. Saya menggunakannya hanya untuk 2 jam pada satu-satu masa. Saya melakukan semua yang dtunjuk dalam buku panduan. Saya mendapati pada akhir minggu kedua, panjang zakar saya mulai meningkat. Saya sangat senang hati mengetahui yang saya telah memilih alat yang tepat.

Ada kejutan lagi! Pada akhir bulan keenam, panjang zakar saya bertambah lagi 2 inci. Ukur lilit zakar juga meningkat satu setengah inci. Saya berasa lebih dari puas. Dengan zakar yang lebih besar & panjang, saya berasa mempunyai ketegangan yang lebih baik. Ereksi itu lebih sukar dari sebelumnya. Ereksi yang lebih baik bukan hasil daripada saiz yang lebih besar. Ia adalah peningkatan aliran darah ke dalam pembuluh darah zakar. Peningkatan aliran darah ini disebabkan oleh tekanan tarikan yang diberikan oleh
[email protected] Gold pada zakar. Tarikan yang membesarkan pembuluh darah yang menyebabkan peningkatan aliran darah yang banyak.

Faedah [email protected] Gold tidak berhenti di situ. Sekarang saya mempunyai minat lebih pada seks. Isteri saya berasa lebih bahagia. Dia menelefon saya setiap hari. Saya juga mempunyai stamina yang lebih daripada dahulu. Nafsu saya juga telah meningkat. Isteri saya ingin menghabiskan masa sebanyak mungkin di atas katil. Faedah yang diberikan oleh
[email protected] Gold tidak berhenti pada saya sahaja bahkan kepada isteri saya. Isteri saya sangat puas dengan keadaan zakar saya.

Nasib saya benar-benar berubah dengan
[email protected] Gold. Saya sangat berterima kasih kepada [email protected] Gold.

Klik SINI untuk info lanjut.
 

CG Sponsors
Top
Log in Register