betul ke ader kerja part time key in data kat rumah

CG Sponsors




amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
a'kum...

ari tu aku dpt offer keje just duk kat umah key in data...ira kalau aku rajin dptla byk bayaran bergantung pada keje yg kita buat..kalau by yg dpt disiapkan byk la bayaran...so nak tanya pendapat korang??:-?
 
Sponsored Post

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
ntah la cik faridah ooooi...

y betul2 biasa typist je...

key in data nye iklan ni dah biasa aku tgk, pernah gak bertanya..tapi non responsive...
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
em..tu la kalau boleh nak juga cari pendapatan sampingan dalam keadaan ekonomi makin merundum ni..apa2 cadanagn tak...yg tak memerlukan modal yg besar...
 

azhar86

Legendary Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
10,970
Reaction score
7
Points
115
ntah la cik faridah ooooi...

y betul2 biasa typist je...

key in data nye iklan ni dah biasa aku tgk, pernah gak bertanya..tapi non responsive...
betul tu...
aku dah penah kene...
bayar rm195 pastu senyap...
comp tu dah kena serbuan dgn polis...
puas hati aku diorg kena tangkap...
tp duit aku tetap jg lesap...
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
aku pernah kene namecompany die dynamic info ..mule2 die suh bayar 179 sebab dah confirm job lepas tu dah bayar die cakap pulak clash keje ngan company lain..die suh tunggu 3 hari lepas tu 3 minggu and 3 bulan tak pernah bagi keje duit habis macam tu je..aku acah nak report die kate report lah kat polis baru leh amik duit..ape pun ade yang benar ade yang tipu make sure jangan bagi duit sebelum dapat job..
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
kena hati2

kadang2 nama je key in data, tapi sebenarnya spam email orang...huhu
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
hehehehehe..
mula2 msti kena bayar dulu..
-pelik.. nk kerja tapi mesti bayar..??

lpastu msti dia bgtau, copy paste je teks yg mcm dlm iklan tu, pastu email la kat sape2
yg tertarik dgn email tu, kenala buat bayaran kpd kita.. (income kita la tu!)

lpastu, kt bgitau kat client kita tu, copy paste je yg macm dlm iklan tu, dan emailkan pada sesiapa..pakai spidermail pon boleh--spamming.

dan org lain yg dpt dan tertarik dgn emel tu plak akan dikehendaki mengulangi proses2 diatas....

tu la kerje partime sbg seorg "data entry"
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
bantak iklan pasal key-in data nie...merate2...kat media cetak...mnedia elektronik...logik akal la...kalau dapat kerja kite dibayar gaji...ni diorang plak charge kite....scam betul...
 

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
x pernah try.semua mintak duit dulu.padahal kita yg nak duit
 
Sponsored Post
Top
Log in Register