Betty Chew suka blogger lucah

CG Sponsors




PonPon

Banned
Joined
Apr 16, 2013
Messages
27
Reaction score
0
Points
3











Macam ni ke perangai bini menteri roket ?:eek::eek:
 
Sponsored Post

laharjaya

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3,334
Reaction score
13
Points
25
thread fitnah ....

kejap lagi dia lari

macai UMNO detected ....
 

malayleaks

Active Member
Joined
Jan 1, 2011
Messages
2,418
Reaction score
14
Points
25
Sedangkan yang Melayu Islam pun klik LIKE pada iklan dan halaman FB yang terang2an promosikan MINUMAN KERAS.

Benda macam nie MACAI nak kecoh,kesian tengok mentaliti dan gaya berfikir semasa masyarakat kita.
 

arzaraza

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
5,762
Reaction score
28
Points
70
cai ni bangsa apa?

sampai LGE pun depa angkat jadi kalipah
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,722
Points
316
baru daftar dah pandai tabur fitnah....

Kompom ni maltipel id....

Berani guna id sebenar la.... x yah menyamar....
 

joned

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,287
Reaction score
90
Points
80
aku br je check pada fb dia..tak de pulak macam yang ko cakap TT..
 

PonPon

Banned
Joined
Apr 16, 2013
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
Sedangkan yang Melayu Islam pun klik LIKE pada iklan dan halaman FB yang terang2an promosikan MINUMAN KERAS.

Benda macam nie MACAI nak kecoh,kesian tengok mentaliti dan gaya berfikir semasa masyarakat kita.
kahkahkah.... penjilat saidina Lim Guan Eng sudah masuk.... Dari tadi asyik kata aku fitnah... Dah ada bukti pon fitnah..... :eek::eek:
 

PonPon

Banned
Joined
Apr 16, 2013
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
aku br je check pada fb dia..tak de pulak macam yang ko cakap TT..
FB dia dah hide untuk umum hahaha tapi terlepas jgak dua tiga geng barisan berjaya jadi friendlist dia... :)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register