BTC USD 23,915.9 Gold USD 1,787.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

"Bestnyer Kalau Umur Saya Kurang 35 Tahun..."

bizpartner

Freshie
Messages
7
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
###################################################

RE: UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA,:)
--------------------
Salam,apa khabar?
Saya harap anda sihat walafiat.
Diharap anda membaca mesej ini sampai habis..

Tujuan saya mesej anda ialah untuk memberitahu
anda satu benda baru yang amat menarik sekali
di Malaysia ketika ini. Iaitu :-

---------------------------------------------------

Satu program survey untuk rakyat Malaysia yang baru dan sah disisi undang-undang telah dilancarkan.

Join sekarang kerana ianya masih baru.

Tetapi apa yang hendak fokuskan disini ialah,
anda mampu menjana wang hasil daripada menjawab survey yang diberi..

---------------------------------------------------
Join sekarang(guna link dibawah)
>>>>>> http://youthsays.com/invited_by/5569983 <<<<<<<<
---------------------------------------------------

1.Ianya mudah sahaja, soalannya pun senang untuk dijawab dan anda akan dibayar sekiranya menjawab survey yang diberi.

2.Pembayaran dalam ringgit Malaysia.:D

3.Terbukti dapat menghasilkan pendapatan
sampingan.:D

---------------------------------------------------
Kongsi pendapat anda, pengalaman anda,
kepintaran anda dan untuk semua itu anda
akan dibayar. Jadi adakah rugi untuk berkongsi.
Anda tentukan..:)

p.s: Keahlian terkini adalah sebanyak 19,000
orang! Banyakkan!:)
p.s.s: Jumlah berbayar syarikat pula sebanyak
RM 38,522. Anda kena lihatnya sendiri
untuk kepastian.:)
p.s.s.s: Untuk mereka yang berumur 35 tahun
kebawah sahaja..:((

---------------------------------------------------
Join sekarang:(Gunakan link dibawah ini)
>>>>>> http://youthsays.com/invited_by/5569983 <<<<<<<<
---------------------------------------------------

p.s: Saya berharap anda mendapat maanfaat hasil daripada mesej saya ini.Sekian saja untuk mesej kali ini.Terima kasih kerana sudi membaca sampai habis...

Wallahua'lam...


####################################################
 
Sponsored Post

Overclock

Legendary Member
gem
Messages
14,056
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Umur ko berape..? Ko join kan..? Jgn tipu daaa..
 

taufic

Legendary Member
gem
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
695
Points
161
aku ada nmpak ramai lg org cg join :D
tp aku x join ponn.. heheee
 

kainlangsir

Legendary Member
gem
Messages
12,459
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,459
Reaction score
268
Points
141
bagus gak ni..aku dah menjoinkan diri..klik-klik dpt lima ploh hengget..
 

iNsPiRoN_69

Active Member
Messages
1,476
Joined
Apr 14, 2008
Messages
1,476
Reaction score
0
Points
25
KENYATAAN PERASAAN~
aku dah lame joint...
tapi duit tak bnyk mane pon dapat..
susah gak nk kumpul..
 

natasya87

Super Active Member
Messages
6,859
Joined
May 9, 2008
Messages
6,859
Reaction score
0
Points
60
youthsays bukan tuk buat duit la...
ia lebih kepada voicing out your opinions.
tu yg penting..byk info berguna dalam tu....
kalau you guys nak tanya soalan atau apa2...share your thoughts with the whole youth community... :)

kalau rasa diri tu da tua...err...tak yah la kot join..ni untuk youth je..pandangan remaja masa kini..hehe..

buat surveys memang dapat duit pun..tapi sikit je..ingat, bukan duit yg penting tapi pemikiran korang..

A man is what he thinks about all day long.
 

icat

Freshie
Messages
46
Joined
Jun 25, 2008
Messages
46
Reaction score
0
Points
6
youthsays bukan tuk buat duit la...
ia lebih kepada voicing out your opinions.
tu yg penting..byk info berguna dalam tu....
kalau you guys nak tanya soalan atau apa2...share your thoughts with the whole youth community... :)

kalau rasa diri tu da tua...err...tak yah la kot join..ni untuk youth je..pandangan remaja masa kini..hehe..

buat surveys memang dapat duit pun..tapi sikit je..ingat, bukan duit yg penting tapi pemikiran korang..

Aku rasa webmaster dia mesti ada buat untung tu, makin ramai pengunjung makin banyak untung tu ataupun dapat menarik lebih banyak pengiklanan kot kalau ramai pengunjung web dia...takkan senang2 jer nak bagi orang duit....
Dunia dah maju, zaman dah berubah..:)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register